3 cazuri in care ai nevoie de o autoutilitara cu sofer – Inchiriericamionete.ro

shutterstock_92132746-2804282_330x220 Autovehiculele sunt una dintre cele mai utile inventii pana in zilele noastre, facilitandu-ne activitatile de zi cu zi. Mijloacele de transport au devenit o parte atat de obisnuita a vietii noastre, incat nici nu ne mai dam seama cat de importante sunt, pana in momentul in care avem cu adevarat nevoie de ele. Autoturismele proprii sunt, desigur, cea mai intalnita metoda de transport insa, ce este de facut in momentul in care trebuie sa transporti marfa mai voluminoasa, iar masina personala nu ii face fata? Special pentru aceste cazuri, compania Inchiriericamionete.ro iti pune la dispozitie autoutilitare cu tot cu soferi!

Care sunt cazurile in care poti avea nevoie de o autoutilitara cu sofer?

Transport marfa

Transportul marfurilor are o importanta deosebita in cazul in care afacerea ta depinde de calitatea cu care efectuezi comenzile; din aceasta cauza, trebuie sa gasesti o metoda eficienta prin care marfurile pe care le comercializezi sa ajunga la timp la destinatie. In cazul in care afacerea ta este la inceput si nu ai avut ocazia sa achizitionezi un autovehicul potrivit tipului de marfa comercializat, cea mai buna metoda este inchirierea unuia.

InchirieriCamionete.ro iti ofera autoutilitare echipate pentru orice tip de transport si, mai mult decat atat, iti pune la dispozitie soferi cu experienta. Oferta este mai mult decat tentanta, astfel, scapi de doua probleme printr-o singura solutie! Soferii angajati in cadrul firmei noastre de transport sunt profesionisti si cunosc foarte bine atat drumurile pline de provocari ale tarii noastre, cat si rutele internationale.

In plus, poti obtine o autoutilitara dotata cu echipamentele necesare tipului de marfa pe care trebuie sa il transporti; de exemplu, in cazul in care doresti sa transporti marfa congelata, iti vom oferi o autoutilitara echipata cu dispozitive de racire pentru a asigura protectia alimentelor perisabile.

Mutari

Ai decis sa te muti, insa ai cateva obiecte valoroase din punct de vedere sentimental si nu doresti sa le incluzi in camionul inchiriat pentru mutari, alaturi de celelalte piese de mobilier? Ce ar fi sa apelezi la o metoda de transport speciala, prin care obiectele care iti sunt dragi vor ajunge in siguranta la destinatie?

Autoutilitarele firmei InchirieriCamionete.ro dispun de lift in spate, ceea ce asigura o manipulare mult mai facila a pieselor de mobilier valoroase sau a obiectelor fragile. In plus, datorita dotarii cu lift a autoutilitarei, obiectele tale personale vor fi incarcate si gata de plecare in cel mai scurt timp! Desigur, sa nu uitam sa mentionam si prezenta soferului: acesta iti poate da o mana de ajutor in caz de nevoie si va avea grija de lucrurile tale pana la destinatie!

Transporturi speciale

Poti transporta obiecte, marfuri sau materiale voluminoase si fara sa detii o firma in domeniu; poate ai decis pur si simplu sa le expediezi rudelor sau prietenilor un cadou mai… maricel. Inchirierea unei autoutilitare cu sofer se poate dovedi a fi necesara si in cazul unor ocazii speciale, cum ar fi Craciunul (cand ai nevoie de un mijloc de transport pentru a-ti aduce bradul acasa),  evenimente speciale ce implica transportul de la o destinatia la alta a echipamentelor muzicale, a jocurilor de lumini etc.

Important este sa retii ca, in momentul in care ai nevoie de inchiriere autoutilitara cu tot cu sofer, chiar si pentru o zi, InchirieriCamionete.ro iti va veni in ajutor! Pentru a obtine mai multe informatii sau pentru a inchiria o autoutilitara, te invitam sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Inchiriericamionete.ro, date de contact:

Telefon fix: 031-8017334

Telefoane mobile: 0722- 608669; 0745-281829; 0765-316460

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.