3 tipuri de container cabina de la Container.ro

Un container cabina isi gaseste intrebuintarea in special pe santierele de constructii. Ele trebuie sa fie robuste si usoare in acelasi timp pentru a se transporta cat mai usor si pentru un montaj rapid si, nu in cele din urma, sa-ti ofere posibilitatea de a le intrebuinta in domenii dintre cele mai variate, in functie de necesitati.

Ce este un container cabina?

Un container cabina este de tipul monobloc. Acestea sunt alcatuite dintr-o structura metalica ce a fost profilata la rece, materialele fiind in totalitate zincate. Podeaua si acoperisul containerelor monobloc respecta normele ISO de imbinare cu privire la constructia containerelor de locuit.

Astfel, despre podea trebuie sa stii ca este formata dintr-o structura metalica ce a fost profilata la rece, lonjeroane zincate, pal hidrofugat si linoleum special creat pentru traficul intens, vata minerala, dar si tabla zincata. Acoperisul este format din tabla zincata dublu faltuita, din lonjeroane zincate si o membrana hidroizolatoare, vata minerala, pal melaminat si o instalatie electrica.

Amintim de asemenea de stalpii de sustinere realizati din tabla, profilati la rece, iar grosimea materialului este de 2 mm. Peretii sunt de tip sandwich, panouri de poliuretan. In ceea ce priveste tamplaria, containerele cabina sunt dotate cu o usa exterioara metalica si o fereastra PVC oscilobatanta.

Instalatia electrica la exterior este formata dintr-o priza, iar la interior este formata dintr-un tablou de sigurante automate, prize, intrerupator si o lampa neon.

Pentru compartimentarea si pozitionarea elementelor sanitare se da o comanda ferma, iar apoi se executa lucrarea din polipropilena. Se face si alimentarea cu apa, iar pentru iesire se foloseste o teava de PVC.

De unde pot cumpara un container cabina?

Pentru achizitionarea unui container cabina ia legatura cu Container.ro. Aceasta companie din Galati produce si comercializeaza containere intrebuintate in diverse modalitati si in functie de necesitati. Deci oferta este variabila, cabinele sunt dotate complet, sunt moderne si confortabile, iar pretul de achizitie este excelent.

Una peste alta, Container.ro iti ofera containere la cheie, tu ce alegi?

Ce fel de container cabina sa aleg?

Container.ro iti propune urmatoarele 3 tipuri distincte de container cabina:

  1. Container cabina birou. Acestea sunt destinate spatiilor de birou si se pot adapta oricarui tip de activitate printre care amintim si de intalnirile de afaceri, secretariat, traininguri sau sedinte. Containerele pot fi eterogene, iar in acest scop se uneste spatiul propriu-zis. Care este dotarea lor? Aceasta se realizeaza in functie de necesitatile individuale ale fiecarui client;
  2. Container cabina santier. Munca pe santier implica si amenajarea unor adaposturi speciale pentru inspectori, pentru sefii de santier, dar si pentru muncitori, in special daca lucrarea de santier se intinde pe o perioada mai mare de timp. Astfel, containere santier sunt ideale deoarece asigura paturi si mese, dulapuri si calorifere, chiuvete si aer conditionat, WC, cabina de dus, pisoar, oglinzi, lavoar, instalatii electrice speciale;
  3. Container cabina sanitare-wc. Acestea cuprind un numar variabil de cabine de dus si sunt dotate cu tot ceea ce este necesar, de la instalatie electrica pana la canalizare, suport pentru prosop, oglinzi, lavoare si pisoare.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.