4 cursuri de training de la HR Analytics pentru tine si echipa ta

teamTe afli la conducerea unei companii, iar echipa ta nu este atat de cooperanta pe cat te-ai fi asteptat la bun inceput? Intr-un grup mare de oameni intervin adesea diverse probleme, care daca nu sunt gestionate la timp, reusesc sa produca o ruptura definitiva. Acest fapt afecteaza intreaga productivitate a companiei, iar tu esti cel care trebuie sa aiba grija ca totul sa mearga ca pe roate. Ai auzit de asa numitele team building-uri, team events sau training-uri, insa nu stii exact ce sunt acestea si nici la cine poti apela ca sa te ajute in acest sens?

Din fericire pentru tine exista HR Analytics. Cine este HR Analytics? Este acea companie care a inteles ca oamenii sunt cei mai importanti si s-a axat pe oferirea de solutii cat mai eficiente in domeniul resurselor umane. Scopul acestei companii este de a suda intreaga echipa pe care o conduci si de a mari randamentul si productivitatea ei.

Care sunt beneficiile colaborarii cu HR Analytics? Solutii personalizate pentru problemele tale, traineri experimentati care vor face fata provocarilor, suport chiar si dupa incheierea training-ului, metode inovative de predare si preturi accesibile.

Teamevent.ro a dezvoltat pentru toate corporatiile patru servicii speciale: Team Building, Team Evetns, Team Adventure si Training. De acest ultim serviciu vom vorbi in continuarea acestui articol.

Training-ul echipei tale incepe cu HR Analytics

Fiecare companie ce se respecta trebuie sa-si instruiasca personalul. Informatiile noi trebuie aduse la cunostinta cu multa pricepere. Insa, tot de datoria companiei este sa se ingrijeasca si de relatiile interumane.

Tocmai de aceea au luat nastere training-urile, care fac ca totul sa fie distractiv, munca si invatarea, cunoasterea si armonizarea echipei se face intr-un mod realaxant si cat mai placut pentru toata lumea.

Training-urile oferite de catre HR Analytics sunt interactive, practice si ofera  tehnici si metode care pot fi aplicate de catre fiecare participant in parte in viata de zi cu zi. In urma experientei prin care trece in training, acesta dobandeste mult mai multa cunoastere si incredere in fortele proprii.  De asemenea, HR Analytics ajuta participantii sa vada si aplicabilitatea practica a tot ceea ce au invatat in training, ceea ce va aduce beneficii majore companiei.

4 tipuri de training de la HR Analytics

  1. Conducand prin si spre schimbare. Schimbarea se manifesta sub diferite forme in cadrul unei companii, iar arta si stiinta de a face fata schimbarii trebuie sa fie detinuta de catre toti managerii unei companii. La finalul cursului, toti participantii isi vor fi insusit o multime de informatii pe care le vor putea aplica. Durata acestui curs este de 2 zile.
  2. Prima oara, Manager! Daca te afli pentru prima data pe aceasta pozitie, inceputul va fi dificil. Va trebui sa lucrezi cu oameni si cu idei, ceea ce nu este un lucru tocmai usor. Teamevent.ro te ajuta si in acest sens, printr-un curs a carui durata este de 1 zi. Vei vedea ca la finalul cursului vei intelege mai bine care este rolul tau si ce trebuie sa faci!
  3. Motivarea angajatilor pentru a fi cei mai buni. Atunci cand ai pe maini o echipa de oameni trebuie sa stii cum sa-i motivezi, trebuie sa le starnesti sentimentul de apartenenta, sa-i intelegi si sa-i conduci catre succes. Teamevent.ro stie cum si te ajuta si pe tine.
  4. Un nou mod de conducere. Un lider trebuie sa stie sa conduca, astfel incat productivitatea sa creasca. Leadershipul nu se dobandeste deodata cu functia, ci se invata printr-o relatie constanta si dinamica cu propria echipa. Cursul tine o zi.

Pentru o relatie optima intre tine si echipa ta, nu ezita sa apelezi la serviciile si cursurile HR Analytics!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.