4 modele inspirate de pahare pentru miri

fb_img_1459264309854-500x500De la nicio nunta nu pot lipsi pahare pentru miri. Totul a inceput in Grecia antica cand se credea ca prin ciocnirea paharelor se alunga demonii din preajma. Tot grecii au fost cei care au inceput traditia spartului paharelor de nunta. De ce? Se considera ca procedeul aduce noroc si toti tinerii insuratei au nevoie si de un pic de noroc in casnicie pentru ca treburile sa mearga cat mai bine. Aceasta traditie a fost pastrata si in zilele noastre, ba chiar s-a mers si mai departe si paharele pentru miri s-au tansformat in adevarate opere de arta.

Pahare pentru miri reprezinta in ziua de astazi un simbol al iubirii

Indiferent daca mirii de astazi mai stiu sau nu despre traditia ciocnirii si spargerii paharelor, pahare pentru miri in care se serveste sampania s-au transformat intr-un accesoriu ce nu poate lipsi de la nicio nunta.

Pahare pentru miri sunt decorate cu totul si cu totul deosebit si astfel s-au transformat intr-un simbol al iubirii ce trebuie pastrate, nu sparte. Datorita acestui nou obicei a mai aparut inca unul: pastrarea paharelor pana la nunta de argint si cea de aur pentru a bea din nou sampanie din ele.

Una peste alta, daca si tu vrei niste pahare pentru miri deosebite, ai putea alege una dintre variantele de mai jos:

  1. Pahare pentru miri imbracate in funie. Este un model special, foarte delicat si foarte apreciat de catre miri. Se foloseste funie de iuta, diferite accesorii de lemn pictate manual cu numele mirilor si dantela. Sunt potrivite pentru nuntile vintage, retro, cele rustice si romantice;
  2. Pahare pentru miri decorate cu floarea miresei. Se folosesc flori din buchetul miresei pentru a impodobi piciorul paharelor mirilor. Acest model va inspira prospetime si naturalete;
  3. Pahare pentru miri pictate manual. Se folosesc nuante si imagini din decorul nuntii. Sunt pahare originale, personalizate si deosebit de atractive ce pot fi pastrate peste ani si ani ca obiecte de decor stand marturie dragostei;
  4. Pahare pentru miri decorate delicat. Daca preferi o nunta cat mai delicata, rustica chiar, in sanul naturii, opteaza pentru pahare miri decorate cat mai putin. O funda legata de piciorusele paharelor sau o inimioara din lemn cu numele mirilor este tot ce trebuie.

Daca esti o mireasa priceputa iti poti decora chiar tu paharele folosind aceste idei. Daca nu ai timp, lasa-i pe profesionisti sa faca acest lucru in locul tau!

Pahare pentru miri de la Picasso Art

Cum pahare pentru miri au devenit un “must have”, Picasso Art iti propune numeroase modele dintre care tu poti alege in functie de preferinte. Nu ai gasit nimic care sa-ti placa? Echipa Picasso Art iti va personaliza paharele pentru nunta exact dupa dorinta ta, in nuantele dorite, cu materiale dorite, totul pentru ca la final mirii sa fie pe deplin multumiti de aceasta colaborare.

Picasso Art se pliaza necesitatilor tale, te consiliaza pentru a lua cea mai buna decizie, creeaza impreuna cu tine noi modele, iti propune produse de calitate, unicat, personalizate si, nu in ultimul rand, te atrage cu preturi competitive.

Ia si tu legatura cu Picasso Art si bucura-te de o nunta ca-n povesti!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.