5 modele cantare industriale de la Data Speed

Cantare industriale diferite modele, de la cantare industriale pentru autovehicule rutiere pana la cantare industriale stivuitoare, tip macara, lize sau numaratoare piese, toate aceste modele le gasesti in magazinul online Data Speed.

Cantare industriale. Performanta incepe cu Data Speed

 

5 modele cantare industriale de la Data Speed1Provenind din tari precum Italia, Germania, Olanda sau Spania, cantare industriale de la Data Speed sunt dintre cele mai bune. Companiile producatoare sunt recunoscute in toata lumea pentru calitatea produselor fabricate, pentru fiabilitate, design modern si compact.

Data Speed comercializeaza aceste cantare industriale acum si in Romania prin intermediul magazinului sau online. Insa asta nu este tot. Echipa Data Speed se ocupa si cu reparatii cantare industriale, oferindu-ti solutii complete si personalizate in functie de nevoile tale.

Cum poti sa faci shopping in acest magazin online? Iti faci cont pe site si apoi iti umpli cosul de cumparaturi cu produsele alese. Pachetele sunt expediate prin UPS, in 2 zile dupa efectuarea platii. Poti opta si pentru urmarirea online a pachetului tau pentru a sti in permanenta unde este si cand ajunge la destinatie.

Cantare industriale, varietate si preturi excelente

 

Atunci cand vine vorba despre cantare industriale excelente, care sa imbine calitatea desavarsita pentru aceste echipamente industriale si preturile atragatoare, Data Speed are pentru tine urmatoarele 5 modele:

1. Cantare industriale pentru autovehicule rutiere. In magazinul online Data Speed vei gasi mai multe modele de astfel de cantare industriale apartinad unor producatori straini precum Tassinari Bilance din Italia. Ele sunt integral confectionate din metal si pot fi instalate suprateran sau ingropat. Poi opta pentru lungimi diferite si posibilitatea de a cantari tonaje diferite. Sunt unele dintre cele mai cautate cantare industriale pentru cantarirea autovehiculelor de la noi din tara. Sunt rezistente, au viata indelungata, sunt moderne, fiabile si se pot conecta si la un calculator pentru o masurare cat mai precisa si inregistrarea datelor.

2. Cantare industriale sau lize – transpaleti cu cantar. O gama diversificata de transpaleti cu cantar iti sunt oferite de catre magazinul online Data Speed. Ele 5 modele cantare industriale de la Data Speedpoarta marca Ravas si poti achizitiona cantare omologate sau cantare neomologate. Structura rezistenta, simplificarea proceselor de logistica, sporirea eficientei, designul compact si economia de spatiu, toate fac din aceste echipamente partenerul potrivit pentru verificarea bunurilor in momentul receptiei si expedierii lor.

3. Cantare industriale stivuitoare. Brandul Ravas se remarca si in aceasta categorie de cantare datorita tehnologiei moderne cu care sunt echipate – de exemplu, amintim de tehnologia Bluetooth – si le face ideale pentru aplicatii din sectorul industrial. Functioneaza si la temperaturi extreme si se opresc singure in caz de situatii neprevazute.

4. Cantare industriale tip macara. Sunt dotate cu carlige si sunt destinate sectorului industrial. Poti cantari chiar zeci de tone cu acest ajutor de incredere fiind ideal pentru fabrici, hale de productie, depozite sau alte medii asemanatoare. Sunt omologate si dispun si de certificat metrologic. Detin autonomie timp de 60 de ore.

5. Cantare industriale numaratoare piese. Sunt indicate pentru operatii de verificare si inventariere amanuntita, ajutandu-te sa-ti duci la bun sfarsit munca in timp redus. Data Speed iti recomanda mai multe modele pe care le gasesti in magazinul sau online.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege cantare industriale de la Data Speed. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Data Speed? Pentru detalii, suna la numarul 0264-566.473 si 0745-674.924 sau trimite un e-mail pe adresa office@cantare.com.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.