5 tipuri eficiente pentru hidroizolatii subsoluri

Nu conteaza ca esti posesorul unei case, ca locuiesti la bloc sau ca doresti sa-ti impermeabilizezi subsolul, beciul sau pivnita. Important este sa apelezi la servicii de hidroizolatii subsoluri ale unei firme cunoscute in acest domeniu de activitate, firma care sa-ti faca treaba buna.

Pana la urma nimanui nu-i place ca apa sa-si faca de cap in beciul casei si sa-i strice provizia de muraturi. Si asta ar fi cea mai mica problema pe care o poate crea apa in aceste zone ale unei locuinte. Partea cea mai grava este formarea de mucegai din cauza umezelii, mucegai care poate duce la imbolnavirea ta si a intregii tale familii.

In aceste conditii, hidroizolarea subsolului este absolut necesara, iar Milucon iti sta la dispozitie cu servicii eficiente!


Hidroizolatii subsoluri. 5 tipuri deosebit de eficiente

Se stie, umezeala din interiorul unei caldiri iti poate crea diverse probleme:

  •  Materialele de constructie pot fi afectate ireversibil, in special lemnul este foarte expus;
  •  Apar mucegaiurile care duc la sfaramarea suportului, dar si la imbolnavirea familiei tale;
  •  Datorita umezelii exista materiale organice din subsol care-si pierd rezistenta;
  •  Aduce prejudicii materiale si estetice;
  •  Se depun saruri pe pereti, ceea ce cauzeaza prejudicii structurale.

Deci, pentru a impiedica apa sa intre in subsolul locuintei tale poti apela si tu la unul dintre cele 5 tipuri de hidroizolatii subsoluri in Bucuresti oferite de Milucon.ro:

  1. “Imbracarea”. Acest tip de hidroizolare presupune imbracarea suprafetei exterioare a subsolului intr-o membrana protectoare sau aplicarea unei substante cu rol de protectie. In acest mod apa nu va mai putea patrunde in subsol.
  2.  “Sistemul de drenare a cavitatii”. Aceasta metoda se aplica in cazul in care subsolul este deja construit. Este vorba despre o membrana din plastic prevazuta cu crampoane, membrana care se monteaza atat pe peretii subsolului, cat si pe podea. In acest mod, daca se infiltreaza apa in subsol o poti scoate foarte usor cu ajutorul unei pompe.
  3.  “Membrana cristalina”. Aceasta se aplica pe interior. Se utilizeaza un produs cu crestere cristalina atat pe pereti, cat si pe pardosea. Acest produs repara fisurile, golurile, rosturile de turnare sau segregarile. Astfel atat umezeala, cat si ciupercile sunt tinute departe.
  4.  “Drenarea pe exterior”. Este o metoda ce se aplica fundatiei locuintei tale si permite devierea apei cu ajutorul unui sistem de drenaj facut in sol sau catre o canalizare.
  5.  “Impermeabilizarea in masa a betonului”. Inca din faza de turnare, betonul se impermeabilizeaza cu o solutie speciala, deosebit de eficienta.

Cele mai utilizate sisteme de hidroizolatii subsoluri sunt “Imbracarea” si “Drenarea pe exterior a fundatiei”. Important este ca metodele se pot combina pentru maxim de eficienta.

Hidroizolatii subsoluri de la Milucon

Fie ca esti din Bucuresti sau din alt oras al tarii, Milucon te poate ajuta cu servicii de hidroizolatii subsoluri de calitate superioara. Nu conteaza ca este vorba despre o casa, un bloc, un beci, pivnita, statie de metrou, galerii, tuneluri sau spatii speciale pentru centralele electrice, www.Milucon.ro are solutiile potrivite pentru o hidroizolare eficienta.

Daca vrei sa combati eficient infiltratiile, umezeala si mucegaiul, actioneaza din timp si ia legatura cu Milucon si hidroizolatii subsoluri!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.