6 intrebuintari de top folii adezive colorate

6 intrebuintari de top folii adezive colorateFolii adezive colorate sunt realizate, in general, din PVC si au grosimea de 70 – 80 de microni. Aceste folii adezive colorate pot avea suprafata lucioasa sau transparenta, in functie de dorintele fiecarui client in parte. In plus, rezista cu brio la razele ultraviolete, ceea ce permite ca a lor culoare sa reziste foarte multi ani de zile, investitia meritand cu varf si indesat.

Cum se lipesc foliile adezive colorate? Ele au la baza un adeziv poliacrilic permanent, realizat pe baza de solventi. Acest adeziv are proprietatea de a nu-si modifica deloc culoarea in timpul aplicarii, fapt ce-ti permite sa aplici foliile intr-un mod uscat sau umed, dupa preferinte.

De unde cumpar folii adezive colorate?

 

Folii adezive colorate de calitate superioara gasesti la compania brasoveana Multisign. Cine este Multisign? Aceasta isi desfasoara activitatea in industria signalistica si publicitara comercializand fel si fel de produse, materiale, accesorii si echipamente atat de necesare pentru o reclama buna.

De ce sa cumperi si tu folii adezive colorate de la Multisign? Deoarece aceasta companie ti ofera nu doar produse de calitate, insa si preturile sunt imbatabile. Iar experienta in domeniu isi spune cuvantul si in acest caz: Multisign iti ofera solutii personalizate in functie de nevoile tale, satisfactia fiind garantata si asta pe termen indelungat, deoarece foliile adezive colorate rezista cu brio la trecerea timpului, ani si ani la rand.

Cu Multisign, ai parte si de consultanta de specialitate, de livrare rapida si de garantie a oricarui produs achizitionat. Deci, daca esti in cautarea de solutii cat mai eficiente pentru a-ti face reclama, folii adezive colorate reprezinta o idee colorata, avantajoasa si sigura.

Folii adezive colorate si intrebuintarile acestora

 

Foliile adezive colorate de la Multisign pot fi monomerice sau polimerice, si se utilizeaza in diverse aplicatii. Care sunt aceste aplicatii? Amintim de:

1. Inscriptionari estetice de autoturisme;

2. Inscriptionari de vitrine;

3. Inscriptionarea mijloacelor de transport in comun;

4. Inscriptionarea standurilor expozitionale;

5. Diverse decorari de interior;

6. Decorari de exterior.

Ce face ca foliile adezive colorate de la Multisign sa fie atat de cautate de catre toti clientii din Brasov si din tara? Faptul ca se pot aplica cu succes atat in spatiile interioare, cat si in 6 intrebuintari de top folii adezive colorate1cele exterioare, fie ca este vorba de suprafete drepte sau suprafete curbate.

Foliile polimerice au o durata de viata de 8 ani daca alegi varianta alb-negru, care este clasica, sic si eleganta. In acest caz, grosimea este de 70 de microni. Daca alegi foliile colorate polimerice, atunci vorbim despre o durabilitate ce nu depaseste 7 ani, iar daca optezi pentru culori metalice, durabilitatea acestora este de 5 ani de zile.

Daca optezi pentru folii monomerice si le plasezi la exterior, durata lor de viata nu depaseste 4 ani de zile, insa este o durata de viata foarte buna tinand cont de conditiile meteo la care sunt expuse in permanenta. Insa vorbim despre foliile alb-negru. Pentru foliile colorate sau pentru culorile metalice, durata de viata este de 3 ani.

Daca ai nevoie de detalii suplimentare cu privire la folii adezive colorate pentru diverse intrebuintari, nu ezita sa iei legatura cu echipa Multisign si sa te bucuri de servicii ireprosabile!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege folii adezive colorate de la Multisign. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Multisign? Pentru detalii, suna la numarul 0268-272.300 sau trimite un e-mail pe adresa info@multisign.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.