7 solutii pentru o pardoseala curata – Ksk Clean

Echipamente-profesionale-spalat-pardoseli-faOwyOdata cu trecerea timpului, specialistii in domeniul curateniei au dezvoltat metode revolutionare pentru a facilita curatarea diverselor tipuri de suprafete. Printre cele mai dificile suprafete de curatat se afla si pardoselile; acestea retin o multime de tipuri de pete, indiferent de tipul de camera in care sunt instalate. Cel mai greu de curatat sunt pardoselile din locatii de tip Horeca sau Retail, unde vin sute de clienti zilnic. Pentru a asigura o dezinfectare si o curatare optima a pardoselilor de orice tip, iti recoandam utilizarea echipamentelor profesionale pentru spalat pardoseli comercializate de firma Ksk Clean.

Cui ne adresam?

Aceste echipamente pot fi utilizate pentru orice tip de spatiu, de la gospodarii pana la institutii sau chiar spatii industriale. In cele mai multe cazuri, echipamentele profesionale pentru spalat pardoseli sunt la mare cautare in randul firmelor ce presteaza servicii de curatenie. Firma Ksk Clean ofera si echipamente profesionale pentru spalat pardoseli special concepute pentru depozituri sau supermaketuri, acestea putand curata pana la 5000 mp in doar 3 ore.

Ce tipuri de lucrari pot efectua  echipamentele profesionale pentru pardoseli?

Echipamentele speciale pentru spalat pardoseli efectueaza o gama vasta de lucrari, in functie de dotarile si caracteristicile fiecarui model in parte:

–         Slefuire

–         Degrosare

–         Curatare, spalare

–         Ceruire, lustruire

Acestea pot fi utilizate in cazul mai multor tipuri de suprafete, printre care: granitul, marmura, gresia, ceramica, mozaicul, mocheta, linoleumul, betonul sau parchetul.

Care sunt solutiile pe care ti le pune la dispozitie Ksk Clean?

Ksk Clean iti pune la dispozitie 7 tipuri de echipamente pentru curatarea pardoselilor; cu alte cuvinte, alte solutii simple prin care pardoseala va reveni la stralucirea de dinainte dupa o scurta perioada de timp:

Cleantime 40

    Aparatele de curatare pardoseli Cleantime 40 sunt ideale pentru aplicatiile profesionale medii. Acestea sunt potrivite pentru suprafete ca: gresie, granit, epoxy, linoleum, parchet, dar si altele. Rezervoarele acestui echipament sunt destul de mari, astfel incat permit curatarea unei suprafete mari printr-o singura alimentare cu apa si detergent.

Gansy B

   Avand principiul de functionare asemanator cu cel al aparatului Cleantime 40, echipamentul pentru spalat pardoseli Gansy B indeplineste urmatoarele functii: absorbtie, aspiratie reziduuri, stergere, uscare. Acesta este prevazut cu doua lamele de cauciuc pentru o eficienta maxima in momentul uscarii.

CT 110

   Echipamentul pentru curatarea pardoselii CT 110 este ideal pentru spatiile industriale, avand cea mai mare viteza de spalare a pardoselilor. Exista posibilitatea de schimbare a periilor si a lamelelor cand cele vechi se deterioreaza. In plus, acest aparat are o latime mica, fiind ideal in depozite si fabrici, deoarece patrunde chiar si in cele mai inguste spatii.

PSD 250 E

   Unul dintre cele mai mici modele de echipamente pentru curatarea pardoselii, acest model indeplineste urmatoarele functii: frecat, aspirat, sters.

CT 45

    Modelul CT 45 este ideal pentru curatarea spatiilor ce nu au acces la energie electrica, deoarece poate functiona pe baterii. Desigur, este disponibila si varianta cu cablu.

Monodisc SD 43

     Acest echipament poate efectua toata gama de lucrari mentionate mai sus si, mai mult decat atat, are un design compact si este usor de folosit, fiind ideal pentru locatiile de tip Horeca.

CT 30

    Asemeni modelului CT 45, modelul CT 30 este disponibil atat in varianta alimentata de baterii, cat si in varianta cu cablu.

Alege echipamente profesionale pentru spalat pardoseli Ksk Clean! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei : www.ipcleaning.ro !

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.