8 avantaje ale traducerilor autorizate de la Linzmayer

5 avantaje ale traducerilor autorizate de la LinzmayerEsti in cautarea unei firme care sa-ti ofere traduceri din foarte multe limbi straine, iar acestea sa fie si autorizate, deoarece lucrezi cu oameni din toata lumea? Traducerile trebuie sa fie cat mai corecte si, pe deasupra, trebuie sa fie si efectuate de catre un traducator care este autorizat de catre Ministerul Justitiei, deoarece in acest domeniu nu-ti permiti sa te joci.

O firma la care poti sa apelezi cu toata increderea este agentia Linzmayer din Cluj-Napoca. Aceasta are experienta inca din anul 2008, iar toti traducatorii sai sunt si autorizati, astfel incat acestia iti indeplinesc toate conditiile.

Daca ai nevoie cumva si de apostilare de acte, servicii de interpretariat sau revizuire de traduceri, Linzmayer iti sta la dispozitie cu servicii de calitate superioara, punandu-se mare accent pe detalii, asa incat colaborarea ta cu aceasta firma sa fie una incununata cu succes deplin!

Cu Linzmayer ai parte numai de avantaje

Ei bine, daca te intrebi ce este o traducere autorizata trebuie sa stii, la fel cum spuneam si mai sus, ca aceasta este efectuata numai de catre un traducator care a fost autorizat de catre Ministerul Justitiei. In alte conditii, traducerea nu se poate numi autorizata. O traducere autorizata trebuie sa poarte in mod obligatoriu stampila si semnatura traducatorului.

Daca pana la intrarea Romaniei in Uniunea Europeana se cerea ca traducerile sa fie legalizate in mod obligatoriu la un notar, acum se accepta si traducerile autorizate prin simplul fapt ca ele sunt efectuate de catre profesionisti care au urmat cursuri si au fost testati.

In Romania anului 2013 exista doua tipuri de traducatori. In prima categorie intra absolventii unei facultati de limbi straine, care primesc autorizatia de traducator direct la absolvire. Insa, acestia nu au nici experienta si nici pregatirea necesara pentru a aborda diversele domenii in care se fac traducerile. Si a doua categorie se refera la traducatorii autorizati care au obtinut acest drept in urma unui examen.

Deci, avantajele tale in urma colaborarii cu Linzmayer sunt numeroase si le enumeram astfel:

1. In primul rand, Linzmayer iti pune la dispozitie traduceri autorizate, acest lucru oferindu-ti certitudinea unui serviciu de calitate.

2. Echipa Linzmayer este intotdeauna deschisa la sugestii, colaborand foarte strans cu tine si reusind astfel sa faca o traducere foarte buna.

3. Daca ai nevoie de acest lucru, Linzmayer se ocupa si de legalizarea traducerii pe care a efectuat-o.

4. Traducerea efectuata dintr-o anumita limba straina este apoi verificata si revizuita de catre un traducator nativ al limbii, pentru ca totul sa fie in regula.8 avantaje ale traducerilor autorizate de la Linzmayer1

5. Linzmayer iti ofera traduceri in si din, peste 25 de limbi straine de circulatie internationala.

6. Compania iti ofera traduceri din domenii variate de activitate, de la domeniul medical si pana la cel juridic, religios, economic, literar sau stiintific.

7. Preturi avantajoase si, pe deasupra, promotionale. Ele se stabilesc in functie de lungimea textului si de gradul de dificultate.

8. Timp scurt de executie, ceea ce inseamna pentru tine un castig enorm in aceasta lume a vitezei.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege traduceri autorizate Linzmayer. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Linzmayer? Suna la numarul 0264-599.830 sau trimite un e-mail pe adresa office@linzmayer.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.