Abil Service – Frigiderul tau si-a gasit nasul!

Reparatii-combine-frigorifice-Brasov-GsbWS Frigiderul este unul din aparatele electrocasnice indispensabile din orice bucatarie. Pentru ca defectarea frigiderului determina stricarea alimentelor, trebuie sa apelezi cat mai repede la servicii de reparatii profesioniste. Abil Service ofera servicii de reparatii frigidere in Brasov si imprejurimi. Compania Abil Service repara frigiderul tau in cel mai scurt timp indiferent ca este vorba de un frigider clasic, no frost sau side by side. Frigotehnistii companiei vor solutiona orice problema cu seriozitate, promptitudine si profesionalism. Echipa de frigotehnisti este specializata in repararea oricarei marci de frigider intrucat ei participa regulat la cursuri de specializare pentru a fi la curent cu ultimele noutati aparute in domeniul electrocasnicelor.

Compania Abil Service executa reincarcari de freon R12, R134A, R600A, inlocuire termostate, compresoare, senzori de temperatura si repararea sau inlocuirea oricarui modul electronic. Piesele de schimb sunt aduse de la cei mai mari furnizori din tara, astfel calitatea lucrarilor este garantata. Acestea pot fi efectuate fie in service-ul firmei, fie la domiciliul clientului in functie de reparatiile care sunt necesare. Eventualele reparatii trebuie sa fie rezolvate cat mai repede pentru ca astfel poti risca afectarea altor componente in timp, iar costurile vor fi mult mai mari.

Este important ca frigiderul sa fie dezghetat in momentul in care gheata are o grosime de 5 mm. Zapada groasa de pe serpentina congelatorului creeaza un strat izolator si creste consumul de energie, reducand in acelasi timp si spatiul utilizabil. In plus, este necesar ca alimentele sa fie asezate in functie de nevoile lor de conservare. Frigiderul trebuie sa stea departe de surse de caldura. In momentul dezghetarii, nu trebuie sa fie sparta gheata cu obiecte ascutite pentru ca astfel risti spargerea elementului de racire si implicit se pierde freonul. Lucrarile de reparatii sunt executate cu materiale si scule de calitate de catre personalul firmei. In plus, compania iti poate oferi consultanta in ceea ce priveste utilizarea corecta a echipamentelor detinute.

Abil Service, cu sediul in Brasov, executa o gama variata de reparatii pentru diverse aparate electrocasnice de la diverse marci. Firma ofera servicii de calitate la standarde inalte. Serviciile de reparatii se efectueaza la domiciliul clientilor, dar si in service-ul firmei dotat cu testere pentru diagnosticarea defectelor, aparatura moderna, prese pentru scoaterea rulmentilor si altele. In cazul efectuarii reparatiilor la domiciliul clientului, tehnicienii sunt mereu pregatiti cu piesele de schimb necesare. Abil Service efectueaza diverse reparatii, cum ar fi: reparatii masini de spalat vase, reparatii masini de spalat rufe, reparatii frigidere, reparatii combine frigorifice, reparatii congelatoare, reparatii cuptoare incorporabile, reparatii plite si reparatii aragaze de toate tipurile si orice marca.

Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite, consulta unul dintre frigotehnistii companiei. Iar daca frigiderul iti creeaza probleme sau nu mai raceste corespunzator, solicita ajutorul firmei Abil Service pentru reparatii la domiciliu in cel mai scurt timp. Firma Abil Service ofera si garantie pentru piesele schimbate. Solicita serviciile de reparatii frigidere in Brasov oferite de Abil Service pentru ca frigiderul tau sa functioneze in parametrii optimi.

Datele de contact ale firmei Abil Service:

Adresa firmei: Brasov

Telefon: 0748 524 308

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.