Absorbanti ulei doar prin EcoQuality Services

absorbanti uleiUnele activitati isi pot pune amprenta asupra mediului inconjurator, il pot afecta si il pot degrada. Este responsabilitatea fiecaruia dintre noi sa avem grija de natura si de beneficiile pe care ni le ofera. Asadar, daca activezi in domeniul industrial si esti in cautarea unor solutii care sa limiteze efectele nocive asupra mediului, foloseste metode sigure de protectie! Absorbanti ulei fac parte din categoria solutiilor create pentru stoparea poluarii cu produse petroliere.

EcoQuality Services ofera servicii complete de curatare a rezervoarelor petroliere si de colectare, reciclare sau eliminare a acestor tipuri de deseuri periculoase si iti pune la dispozitie o gama diversificata de absorbanti ulei sub forma de lavete, rulouri sau role absorbante.

Absorbanti ulei-O metoda eficienta de stopare a poluarii

Un absorbant de ulei are ca principal scop stoparea extinderii poluarii de pe diferite tipuri de suprafete (apa, betoane, sol) dar si de absorbtie in totalitate a poluantului, fie ca este vorba de produse petroliere, solventi, ulei vegetal, biodizel, etc. Pe scurt, absorbantii de ulei sunt eficienti impotriva poluarii, fiind utilizati cu succes in toate sectoarele industriei.

In ce situatii se folosesc absorbanti ulei?

Absorbantii de ulei se pot utiliza la prevenirea scurgerilor de la utilaje, sau in cadrul atelierelor mecanice. Acestia absorb orice lichid cu care vin in contact, inclusiv produsele petroliere si cele chimice. De asemenea, absorbantii de ulei sunt utilizati si ca material absorbant pentru reziduuri acide si scurgeri accidentale de acizi. Absorb si neutralizeaza acizii fara reactii violente. Mai mult decat atat, absorbantii de ulei poti fi folositi si pentru camine de canalizare apa pluviala si menajera.

10 avantaje absorbanti ulei

– absorb hidrocarburile de pe pamant si de pe suprafete tari

– absorb hidrocarburi din ambarcatiuni maritime si din apa

– absorb instantaneu

– nu permit eliminarea hidrocarburilor absorbite in mediul inconjurator

– elimina aderenta uleiurilor pe suprafetele contaminate, lasand suprafetele curate

– sunt usor de intins si de adunat

– nu curg dupa absorbtie

– nu degaja miros, indepartand mirosurile substantelor absorbite

– sunt siguri pentru cel care le foloseste

– nu sunt toxice

Dincolo de faptul ca absorbantii de ulei protejeaza mediul inconjurator, prin utilizarea acestora se reduc considerabil si costurile de curatire.

In ce domenii sunt recomandati absorbanti ulei?

– industria transportatoare: companii de transport maritim, aerian, auto si cai ferate

– industria de servicii: ateliere de reparatii, firme de reciclare solventi, laboratoare, statii de distributie a combustibililor

– industria producatoare: fabrici de produse chimice, uzine constructoare de masini si utilaje, fabrici de vopseluri, etc.

EcoQuality Services-Absorbanti ulei: rulouri, lavete si role absorbante

Esti in cautarea unei companii care sa-ti ofere o gama variata de absorbanti ulei? Raspunsul il gasesti la EcoQuality Services, companie ce iti ofera absorbanti ulei sub forma de rulouri, lavete si role absorbante hidrofobe. Acestea absorb doar uleiul, nu si apa, servind la decontaminarea apei.

Rulourile se utilizeaza pentru desfasurarea pe mare si sunt echipate cu cleme pentru a crea un rulou continuu.

Lavetele absorbante plutesc pe apa si sunt destinate tehnologiei de mediu. Fiind albe, acestea indica nivelul de saturatie atunci cand absorb uleiuri de pe suprafata apei.

Rolele sunt folosite in special in atelierele mecanice, putand fi utilizate in activitatea zilnica, in medii variate.

EcoQuality Services-Absorbanti ulei, produse pentru protejarea mediului si servicii de ecologizare

EcoQuality Services, companie cu sediul in Bucuresti,  a luat nastere din dorinta de a oferi solutii pentru un mediu mai curat. In catalogul nostru de produse gasesti: absorbanti ecologici, kituri interventie scurgeri, covoare protectie guri de canal, unitati depozitare substante periculoase, decolmatare rezervoare, servicii ecologizare, precum si multe altele. Pentru a achizitiona absorbanti ulei sau pentru a consulta intreaga oferta de servicii si produse, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.