Academia Strumfilor- Gradinita particulara Bucuresti, locul unde micii strumfi se simt ca acasa!

EU0Q0651

In prezent, foarte multi parinti opteaza sa isi inscrie copiii in gradinite private, criteriile bazandu-se pe urmatoarele aspecte:

  • acceptarea in colectiviatate a copilului de la o varsta mica ( 1an si 6 luni) fata de stat unde cel mic trebuie sa aiba 3 ani
  • programul prelungit ( majoritatea gradinitelor private au program de functionare pana la cel putin ora 18:00)
  • grupele au un numar mai mic de copii ( acest lucru le da posibilitatea cadrelor didactice, sa acorde o atentie mai deosebita fiecarui copil in parte) fata de grupele de la gradinitele de stat, unde numarul de copii este mai mare
  • conditiile de igiena sunt foarte bune
  • salile de grupa sunt modern amenajate, materialele didactice sunt variate
  • meniul este mereu proaspat, alcatuit din cele mai proaspete alimente, preparat cu acordul unui medic nutritionist
  • parintii sunt in prealabil informatii asupra meniului
  • pentru copiii cu intoleranta la unele alimente se va prepara un meniu separat
  • mediu cald si prietenos, in care cei mici se vor simti ca acasa

Daca si tu vrei ca micul tau strumf sa beneficieze de toate acestea si daca locuiesti in zona Piata Domenii, parcul Ciresarii, Academia Strumfilor, gradinita particulara Bucuresti este alegerea perfecta!

Academia Strumfilor –gradinita particulara Bucuresti, locul de poveste pentru micii strumfi!

Academia Strumfilor, gradinita particulara Bucuresti, ii intampina pe micii strumfi intr-un spatiu creat special pentru ei, amenajat in culori calde si vesele. Salile de clasa sunt spatioase si luminoase, incarcate cu jucarii si jocuri, mobila este realizata special pentru ei fiind moderna.

Programa educationala cuprinde notiuni obligatorii cerute de Ministerul Educatiei Nationale ( cunoasterea mediului si activitate matematica, comunicare in limba romana, educatie muzicala, educatie plastica, dezvoltare personala), la toate acestea fiind adaugate activitati practice, sportive si artistice, in cadrul carora copiii isi vor putea dezvolta aptitudinile si abilitatile.  Aici putem vorbi despre cursuri de limba engleza, cursuri de limba germana, inot, pictura, dans, sah, arte martiale- Karate Do, mindlab, balet. Toate acestea vor contribui cu siguranta la o dezvoltare armonioasa fizica, psihica si emotionala.

Foarte des au loc o serie de “ activitati strumfesti”, unde copiii vor participa cu bucurie, si anume: plimbari in parcuri si imprejurimile Bucurestiului,  vizite la muzee, vizionare piese de teatru, vizite la Gradina Zoologica si Botanica.

De zilele copiilor, acestia sunt sarbatoriti ca la “ carte” alaturi de prietenii strumfi din cadrul gradinitei, cu tort, artificii, animatori, muzica si multa voie buna.

Academia Strunfilor- gradinita particulara Bucuresti, tarife si program

Academia Strumfilor, gradinita particulara Bucuresti, ofera parintilor care vor sa-si inscrie copiii trei tipuri de program si tarife diferentiate: program scurt 7:30 – 13:00 (include mic dejun si gustarea de fructe, tarif 900 lei/ luna), program lung 7:30-18:00 (mic dejun, gustarea de fructe, masa de pranz , somn si gustarea de dupa-amiaza, tarif 1200 lei/luna), si program prelungit, pana la ora 19:00, tarif  1.300 lei/luna. Pentru achitarea integrala a sumei aferente unui an de scolarizare, se acorda o reducere de 10% din valoarea totala a taxei.

La Academia Strumfilor, gradinita particulara Bucuresti “ micii strumfi” se vor dezvolta sanatos si armonios intr-un mediu placut plin de prietenie si incantator. Parintii interesati pot accesa pagina web academiastrumfilor.ro sau pagina FB http://www.facebook.com/academiastrumfilor.

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.