Academia Strumfilor – o gradinita particulara Bucuresti asa cum cel mic mereu a visat!

Oricat de mult ti-ai dori ca cel mic sa stea mereu in preajma ta si sa fii alaturi de el in permanenta , in realitate, pe masura ce creste are nevoie sa isi stabileasca singur identitatea sociala in raport cu ceilalti copii dar sa faca primii pasi spre descoperirea aptitudinilor personale. Din acest motiv, nu este bine sa amani inscrierea copilului la gradinita ci din contra sa cauti acel loc perfect pentru copilul tau unde sa poate sa se dezvolte intr-un mod placut si armonios. Asadar, nu mai stai pe ganduri si inscrie-ti micutul la o gradinita particulara Bucuresti de renume precum Academia Strumfilor!

La Academia Strumfilor ai parte de cea mai buna gradinita particulara Bucuresti!

Cei mai multi parinti isi fac griji , in momentul in care isi inscriu copilul la gradinita, de probleme legate de siguranta acestora pe tot parcursul timpului petrecut acolo dar si de avantajele aduse de acest mediu dezvoltarii personale a celui mic. La aceasta varsta copii sunt extrem de curiosi de ceea ce se intampla in jurul lor si vor sa relationeze tot mai mult cu alti copii de varsta lor. La gradinita particulara Bucuresti, Academia Strumfilor, acestia invata cum sa-si dezvolte abilitatile vocationale si comunicationale si cum sa se pregatesca pentru primii pasi in viata. In plus, au ocazia sa acumulezxe cunostinte variate de la diversi profesori, foarte bine pregatiti.

Unde este localizata gradinita particulara Bucuresti Academia Strumfilor?

Localizata in zone pietei Domenii, in apropierea parcului sportive Ciresarii, gradinita particulara Bucuresti Academia Strumfilor ii ajuta pe cei mici sa lege prietenii foarte frumoase si sa participle la o varietate de activitati recreative si extrem de educative, in acelasi timp. Gradinita dispune de un spatiu mare si special amenajat astfel incat copii sa aiba loc sa se desfasoare in voie si sa se simta ca acasa.

La Academia Strumfilor copilul tau are parte de tratament ‘strumfulesc’ oferit in exclusivitate de o gradinita particulara Bucuresti de notorietate!

Cel mai important aspect legat de aceasta gradinita particulara Bucuresti, Academia Strumfilor, este faptul ca este bazata pe principiul unei comunicari solide cu parintii care sa aiba beneficii consistente de ambele parti.

Oferta gradinitei este una extrem de bogata in activitati educationale si de servicii personalizate.

Daca cel mic este mare doritor, puteti sa-l inscrieti la cursuri de inot sau de dans. Exoista chiar posibilitatea cursurilor de karate care aduc foarte multe elemente positive in viata celor mici, facandu-I sa fie disciplinati, ambitiosi si armonios dezvoltati din punct de vedere fizic.

Toate aceste activitati sunt sustinute de profesionisti in domeniu, pentru ca micutul tau sa se afle mereu in conditii de maxima siguranta. Meniul de care beneficiaza copii din aceasta gradinita este intocmit de un nutritionist, contine gustari foarte sanatoase si este preparat zilnic in bucataria proprie a gradinitei.

Intreg personalul indrumator de la gradinita particulara Bucuresti Academia Strumfilor este caracterizat de profesionalism si pasiune , conditii esentiale in supravegherea si desfasurarea activitatilor ce-I privesc pe copii. Cei mici pot participa la cursuri de arta, pot studia limba engleza, juca sah si pot face parte din cele 5 grupe disponibile- Bebe Strumf, Mini Strumf, Strumfii Pitici, Strumfii Voiosi si Strumfii Voinici.

Pentru mai multe detalii acceseaza cu incredere pagina de internet a gradinitei www.academiastrumfilor.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.