Accept Software – calitate si eficienta pentru asociatiile de proprietari

Software-ul este un set de programe, proceduri, algoritmi si documentatie realizat pentru a procesa datele. Aceastprogram asociatie proprietaria denumire, “software”, vine in antiteza cu notiunea de “hardware”, notiune ce reprezinta partea fizica a computerului personal sau laptopului, parte ce realizeaza comenzile date de programe.

Software-ul se clasifica in trei mari categorii:

  • Programe necesare pentru rularea calculatorului. Acestea sunt de obicei sistemele de operare, spre exemplu Linux-ul sau Windows-ul;
  • Programe de tip aplicatii. Acestea ajuta utilizatorul pentru desfasurarea diferitelor activitati de modificare a datelor. Exista multe tipuri de astfel de programe, specializate pentru multe domenii: economie, arhitectura, inginerie, jocuri video si multe altele.

Marile firme de hardware au mult mai multi angajati pe domeniul de dezvoltare a software-urilor decat pentru proiectarea partilor fizice ale calculatorului. Motivul este simplu, utilizatorul vrand sa isi desfasoare activitate si fiind mai putin interesat de cum aceasta activitate este realizata.

Programele ce ruleaza pe laptopuri sau calculatoare personale sunt realizate de programatori specializati. Aceste programe se realizeaza, folosind diferite coduri, aplicatii, scrieri etc. Spre exemplu Microsoft Word a fost mult mai greu de realizat decat Windows Word sau Notepad, motivul fiind foarte simplu, Microsoft Word punand la dispozitia utilizatorilor mult mai multe variante de modificare si procesare a datelor.

Software-urile sunt realizate pentru diferite motive. Unele sunt realizate pentru a distra utilizatorul, luam exemplul jocurilor video, al player-elor etc, iar altele pentru a facilita lucrul intr-un anumit domeniu, spre exemplu programele de contabilitatea usureaza substantial munca unui contabil, cele de arhitectura si de proiectare inginereasca usurand munca arhitectilor si a inginerilor proiectanti si multe alte exemple.

Paradoxal este faptul ca datorita realizarii tot mai multor programe, s-a ajuns si la realizarea programelor ajutatoare pentru a crea alte produse software. Bine, nu este neaparat un paradox, dar este un lucru curios, fiind realizat tot pentru a facilita anumite activitati.

Pentru paginile web se folosesc diferite limbaje de programare precum PHP, HTML si altele.

Compania suceveana Accept Software are in componenta echipei sale programatori profesionisti ce se ocupa cu realizarea software-urilor de tip financiar-economic. Acestia au dezvoltat soft-uri ce faciliteaza munca unor contabili, punand la dispozitia clientilor sai programe de gestiune si contabilitate, programe de salarii, programe de gestiune pentru diferite produse alimentare si programe pentru ascotiatiile de proprietari.

Asociatia de proprietari eprogram asociatie proprietariste o organizatie non-profit ce se ocupa cu buna functionare a unor grupari de locuinte. Acestea se infiinteaza in mod democratic, alegandu-se la conducerea lor un lider. Pentru a se infiinta o astfel de asociatie, locatarii unui bloc semneaza un act ce va fi inaintat administratiei locale. Aici se valideaza si se stabileste in mod oficial conducerea ascotiatiei.

Asociatiile de proprietari se ocupa de buna functionare a spatiului in care locuiesc membrii asociatiei, acestea beneficiind de anumite avantaje: isi pot negocia in mod direct contractele pentru servicii si utilitati, obtinerea de credite avantajoase pentru lucrari de modernizare, reabilitare sau consolidare, dar si obtinerea de fonduri nerambursabile pentru diferite proiecte.

Toate aceste activitati desfasurate de asociatia de proprietari necesita intocmirea si gestionarea a numeroase acte, plati etc. Pentru un mai bun control si organizare al acestor activitati, firma Accept Software ofera presedintilor de asociatie de proprietari soft-uri special realizate ce tin evidenta, gestiunea si pot emite facturi pentru serviciile executate.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-promo.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.