Accesorii ATV doar de la Gradiniarul-gospodar.ro

fertilizator-profesional

ATV-ul este o masina de teren, care are in componenta sa mai mult de doua roti, avand o gama variata de utilizare in diferite domenii, precum: agricultura, vanatoarea, exploatarea forestiera, turism si actiuni ale salvamontistilor, relaxari, drumetii, etc.

Daca alegeti sa utilizati ATV-ul pentru domeniul agricol, atunci este necesar sa va achizitionati si accesorii ATV  de calitate care sa va permita desfasurarea in cele mai bune conditii pentru aceasta activitate. Aceasta  masina de teren este foarte utilizata pentru locurile greu accesibile, fiind un vehicul mic si agil.

De unde puteti sa va achizitionati accesorii atv?

Spre deosebire de tractor, ATV-ul mult mai des intrebuintat in domeniul agriculturii, deoarece consumul de carburant este mai mic, poluarea este diminuata si se manevreaza mai usor. Asadar, daca sunteti hotarati sa folositi un atv, atunci trebuie sa aveti in dotare si accesorii atv. De unde puteti sa va procurarti aceste accesorii? Apelati cu increde la magazinul Gradinarul-gospodar.ro. Acest magazin este importator si distribuitor de accesorii si utilaje agricole. Marcile utilajelor provin de la producatori de renume, precum  Majar ( Franta) si Villager ( Serbia). Magazinul se adreseaza persoanelor specialiste dar si celor are sunt incepatori, venind cu solutii pentru toate necesitatile clientilor.

Utilizand accesorii ATV, pamantul va putea fi arat cu ajutorul plugului iar discurile au rolul de sparge bulgarii mari, iar cu grapa se va acoperi semanatura, sau in cazul unei secete puteti atasa o cisterna care va rezolva problema udatului.

Gama variata de accesorii ATV din cadrul magazinul Gradinarul-gospodar.ro

Gradinarul-gospodar.ro vine in intampinarea clientilor cu o gama larga de accesorii ATV, precum: tavalugi netezi ( cu latimede lucru intre 130 cm sau 180cm. Modelul de 130 cm se poate umple cu 150 de litri de apa. Cu ajutorul acestor tavalugi, pamantul se va tasa si netezii inainte si dupa insamantare), remorci in mai multe variante ( monobloc, cu panouri, basculante, cadru de transport, tip boogie),  lame de nivelat ( lamele din tabla pot avea 4 mm grosime, avand o contralama de 8 mm. Optional se poate comanda o banda realizata din cauciuc pentru zapada), fertilizator pentru ingrasamnt sau sare ( acesta are o constructie robusta,  fiind dotat cu selector de distribuire stanga – dreapta si agitator),  cric ( acest accesoriu este foarte folositor pentru controlul vizual si intretinerea ATV-ului. Mecanismul de blocare al rotilor din spate este integrat. Este zincat si poate ridica greutati pana la 360 kg).

Gradinarul-gospodar.ro ofera clientilor garantie 12 pentru produsele Majar si 24 de luni pentru Villager. Toate aceste accesorii atv se pot adauga unei game largi de unelte si utilaje, destinate agriculturii, viticulturii si pomiculturii: accesorii tractor, motocultor, accesorii motosapa,  remorci agricole, sisteme pentru intrenirea gazonului, semanatori, scule electrice, aspiratoare profesionale, generatoare de curent, etc.

In concluzie, sunteti interesati de accesorii atv, consultati oferta magazinului Gradinaru-gospodar.ro.  Transportul comenzilor care depasesc 500 RON este gratuit in toata tara, livrarea efectuandu-se in maxim 24 de ore de la data plasarii comenzii.

Pentru cei care activeaza in domeniul agricol si nu numai, Gradinarul-gospodar.ro este un prieten de nadejde! Pentru comenzi sau informatii suplimentare puteti contacta reprezentatii 0735 185 081. Acestia vor raspunde cu promptitudine si seriozitate oricarei solicitari sau nelamuriri venite din partea oricarui client.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.