Accesorii Tractor Profesionale Gasiti pe Gradinarul-gospodar.ro

Ai nevoie de accesorii tractor si nu stii de unde sa achizitionezi produse de calitate dar la preturi avantajoase? Intra pe magazinul online Gradinarul-gospodar.ro, da comanda si in cateva ore ai accesoriile acasa.

Gradinarul-gospodar.ro este un magazin online specializat in comertul cu utilaje, accesorii si unelte agricole pentru lucrari si activitati variate din domeniul agriculturii, pomiculturii si gradinaritului. Publicul tinta este format atat din specialisti, cat si din persoane aflate la inceput de drum, gradinarul-gospodar.ro avand solutii pentru toate cerintele si necesitatile.

Marci de renume pentru accesorii tractor gasiti pe Gradinarul-gospodar.ro

Tractoarele agricole sunt vehicule utilizate pentru a tracta obiecte ce nu pot fi carate prin mijloace manuale. Utilajele de acest gen se utilizeaza in special la muncile agricole care se refera la arat, recolta, dar si transport. Dincolo de domeniul agricol, tractoarele mai pot fi folosite si in silvicultura, in domeniul constructiilor, in industrie si chiar si pentru servicii comunale.

Marcile propuse pentru accesorii tractor sunt Majar (Franta) si Villager (Serbia), magazinul fiind totodata si unic importator si distribuitor al produselor fabricate sub aceste branduri, branduri cunoscute la nivel mondial. Clientii beneficiaza de produse agricole de prima mana, sigure in exploatare, certificat de garantie a carui valabilitate variaza in functie de marca (12 luni – Majar, 24 luni – Villager) si service specializat.

Prin oferta bogata de produse, calitatea indiscutabila a acestora, solutiile complete, promptitudine (livrare in 24h de la lansarea comenzii) si flexibilitatea echipei, gradinarul-gospodar.ro reuseste cu succes sa fie un ajutor de nadejde pentru toti cei care isi desfasoara activitatea in domeniul agricol si nu numai.

 

Accesorii tractor din magazinul online Gradinarul-gospodar.ro

 • Cositori: monolame, cu 2, 3, 5 lame, cositori compacte, cositori laterale
 • Tocatori: tocatoare standard si profesionale
 • Fertilizatoare: purtate sau tractate
 • Freze rotative: standard, semi-profesionale, profesionale
 • Lame de nivelat: frontale simple, frontale hidraulice, sau pe spate
 • Pluguri: simple sau reversibile
 • Cultivatoare: simple sau profesionale
 • Grape
 • Plug pentru scos cartofii
 • Rarite
 • Bene basculante
 • Scarificatoare
 • Grapa rotativa
 • Foreze de pamant

Gradinarul-gospodar.ro comercializeaza numai produse originale, de calitate superioara, oferind garantie. Toate accesoriile pentru tractor se adauga unei game impresionante de unelte si utilaje destinate agriculturii, viticulturii si pomiculturii: accesorii motocultor, accesorii motosapa, remorci agricole, sisteme intretinere gazon, semanatori, scule electrice, aspiratoare profesionale, generatoate de curent, scule pneumatice, compresoare si multe altele.

Magazinul online Gradinarul-Gospodar.ro te intampina cu o gama bogata de accesorii tractor, in special pentru utilajele cu valori ale puterii cuprinse intre 10 si 70 CP. Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 500 lei. Livrarea produselor se realizeaza doar pe teritoriul Romaniei, produsele comandate fiind livrate prin FanCourier. Plata se poate face prin transfer bacar, online sau ramburs la curier la primirea coletului.

Comandati accesorii tractor de pe siteul Gradinarul-Gospodar.ro si va veti convinge de calitatea superioara a produselor. Echipa firmei va pune la dispozitie si servicii de service pentru orice defectiune intampinata,astfel canu va fi nevoie sa cautati o alta firma intr-un astfel de caz.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.