Acoperis verde extensiv–pentru casa visurilor dumneavoastra

acoperis verde extensiv

Fiecare persoana isi doreste sa beneficieze de cat mai mult confort si sa traiasca intr-un mediu sanatos lipsit de griji si nevoi. Oamenii incearca sa fie cat mai inovatori si sa aiba cele mai frumoase locuinte si de accea apeleaza deseori la acoperis verde extensiv deoarece da un aspect placut locuintei si va mentin intotdeauna aerul curat. Sunt usor de intretinut, o data ce verdeata a aparut ,omul nu trebuie sa mai intervina decat daca doreste sa o modifice. Specialistii recomanda ca fiecare persoana sa aiba acoperis verde extensiv deoarece reduce poluarea si ajuta la o mai buna functionare a organismului uman. Apa este absorbita de acest acoperis, iar aerul este filtrat si astfel mult mai sanatos si benefic pentru noi si cei din jur.

Daca va doriti o viata sanatoasa ,atunci intrati pe site-ul www.odu.ro  si veti dispune de o gama larga de servicii si produse. Firma noastra lucreaza numai cu oameni bine pregatiti care sunt in permanenta disponibili pentru a va ajuta si pentru a va pune la dispozitie cele mai noi produse. Cu doar un click ,viata dumneavoastra si a celor din jur se poate schimba definitiv si poate deveni mult mai sanatoasa .

Ce este un acoperis verde extensiv ?

Un acoperis verde extensiv este un acoperis care este format dintr-un strat mai subtire de sol si in care se planteza diferite plante care nu necesita atentia oamenilor in permanenta. Acestia intervin in procesul de creste al plantelor doar daca doresc sa modifice ceva ,iar aspectul pe care il vor obtine va atrage cu siguranta privirile celor din jur. Este recomandat ca plantele pe care dorim sa le plantam sa fie plantate cu multa grija,plante care se prin intr-un timp scurt pentru ca pamantul pe care il punem pe acoperis sa nu sece .

De ce sa apelam la un acoperis verde extensiv ?

Atunci cand ne dorim bunastarea familiala trebuie sa luam in calcul toate variantele si sa alegem solutia care ne avantajeaza cel mai mult. Daca apelam la un acoperis verde extensiv avem o multime de avantaje printre care se numara si purificarea aerului,deci o viata mai sanatoasa ,dar si mentinerea unor temperaturi scazute,vara atunci cand este foarte cald. Pe langa aspectul care va atrage o multime de priviri si ne va face casa foarte frumoasa, acest acoperis are rolul si de a izola casa si de a o proteja de vant si de alti factori de risc .Este de mentionat faptul ca verdeata nu va afecta in nici un fel materialul din care este creata casa ,ci dimpotriva o va proteja atunci cand sunt ploi sau temperaturi foarte ridicate.

Accesati in orice moment site-ul www.odu.ro si va veti putea amenaja casa asa cum v-ati dorit. Confortul dumneavoastra trebuie asigurat in orice zi si in orice moment, dar si sanatatea trebuie pusa pe primul loc. Datorita acestor produse ,casa la care ati visat tot timpul,poate fi chiar a dumneavoastra.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.