Acoperiti-va piscina utilizand solutiile Free Style

Daca ati cumparat si instalat o piscina in curtea casei dumneavoastra, cu siguranta ca doriti sa beneficiati de confortul, relaxarea si avantajele piscinei pentru cat mai mult timp. Din pacate insa, vara este pe sfarsite, ceea ce inseamna ca temperaturile de afara nu va vor permite acest lucru. Dar, ce ati spune daca ar fi posibil sa va utilizati piscina in aceleasi conditii confortabile chiar si iarna? Cu siguranta ca suna mai mult decat imbietor; de aceea in cele ce urmeaza o sa va prezint serviciile si solutiile de acoperire piscine oferite de Free Style.

O piscina personala este extrem de utila, aceasta oferind o posibilitate inedita de relaxare si confort chiar la dumneavoastra acasa. Prin achizitionarea unei piscine proprii puteti evita aglomeratia de la bazinele de inot sau stranduri si puteti avea o alternativa chiar pentru concediile petrecute pe litoralul romanesc. Chiar daca preturile de achizitie si montaj pot parea ceva cam piperate, investitia se justifica prin avantajele pe care le veti resimti odata cu utilizarea piscinei. Si pentru a va bucura de investitia efectuata in orice moment al zilei sau al anului, trebuie sa va acoperiti piscina iar mai apoi sa gasiti solutii viabile si eficiente pentru incalzirea ambientului si de ce nu, chiar a apei in care urmeaza sa inotati.

Free Style este o companie ce executa acoperiri piscina de cea mai buna calitate si la preturi mai mult decat avantajoase. Materialele utilizate sunt de cea mai buna calitate, garantand rezistenta lucrarilor in timp; desigur fiecare produs vine cu garantie proprie. Free Style este producator, distribuitor si instalator de acoperisuri piscine, totul realizandu-se de personal calificat ce are o vasta experienta in acest domeniu. Acorperisurile furnizate de Free Style permit utilizarea piscinei in orice anotimp, indiferent de vremea de afara.

Solutiile de acoperiri piscine furnizate de Free Style includ trei tipuri de produse: KlassiK, Casablanca si Dallas. Prima categorie se imparte la randul ei in trei subcategorii si anume: Klasik, Klasik Excellence si Klasik NO-LINE. Klasik este o acoperire din aliaj nobil de aluminiu cu 3 profile portante pe modul, peretele frontal fiind demontabil, sinele continue, pe toata lungimea acoperirii, oferind si posibilitatea prelungirii sale; accesul in piscina se va face prin o usa cu balamale care se incuie cu broasca.

Klasik Excellence si Klasik NO-LINE reprezinta variantele de lux ale acoperirii KlassiK, acestea venind cu un design inedit si cu alte accesorii suplimentare. Acoperisurile de tip Casablanca presupun structuri din aluminiu cu profile intarite 70 x 50 mm. Apoi, modelul Dallas presupune o usa frontala si o usa laterala, pereti din policarbonat de 8 mm si profile de 30×50.

Toate sistemele de acoperire piscine pot fi livrate demontate sau asamblate, dupa dorinta clientului. Daca doriti mai multe informatii referitoare la tarifele practicate sau daca doriti descrieri mai amanuntite ale serviciilor oferite de Free Style, nu ezitati si accesati pagina web a companiei. Daca doriti sa efectuati o comanda, utilizati datele de contact disponibile in josul prezentului articol, pentru a lua legatura cu un reprezentant Free Style.

Free Style, date contact:

SC FREE STYLE SRL
RO 16529238
J22-1250/2004
Cont IBAN: RO14 BACX 0000 0030 1915 3001
Banca: Unicredit Tiriac Iasi
Sediu social: Str. St. Cortez nr. 30, sat Hlincea, com. Ciurea, jud Iasi, Romania
tel: 0740066835; 0744353539
email: info@acoperiripiscine.eu

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro.

Poti citi mai multe articole interesante aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.