Acqua Development: Alege Qrest pentru eficientizarea serviciilor de restaurant

Domeniul programelor sau aplicatiilor destinate telefoanelor mobile sau a dispozitivelor portabile, in speta tabletelor, a cunoscut o adevarata ascensiune in ultimul timp, in prezent fiind disponibile aplicatii pentru aproape orice activitate. Acest lucru se datoreaza popularitatii crescute a dispozitivelor portabile in randul utilizatorilor din Romania, popularitate ce este in continua crestere. In acest sens compania Acqua Development doreste sa vina in intampinarea celor interesati oferind programe software dedicate companiilor comerciale si nu numai pentru imbunatatirea serviciilor prin care acestea isi intampina clientii.

O astfel de aplicatie este si platforma Qrest. Qrest este un program software dedicat telefoanelor si tabletelor ce ruleaza sistemul de operare Android si iOS. Mai mult Qrest poate fi instalata si rulata atat pe tablete cat si pe telefoane, modelul, performantele sau marca acestora neavand relevanta. In cateva randuri, Qrest reprezenta o aplicatie ce poate optimiza serviciile de restaurant ceea ce inseamna ca se adreseaza in special domeniului comercial. Daca detineti un restaurant, un pub sau chiar un bar puteti achizitiona aplicatia Qrest pentru imbunatatirea serviciilor cu care va intampinati clientii.

Qrest ofera practic un meniu online ce este accesibil pe telefonul sau tableta clientilor care va vizitieaza localul. Prin intermediul Qrest clientii dumneavoastra pot plasa comenzi, vizualiza specialitatile sau recomandarile bucatarilor, pot solicita interventia chelnerilor, pot achita nota de plata sau pot lasa recenzii si recomandari. Toate acestea se vor realiza direct de pe dispozitivul portabil fara a mai fi necesara prezenta permanenta a unui chelner. In felul acesta puteti usura munca angajatilor dumneavoastra, reduce timpul de asteptare al clientilor, optimiza procesul de munca si satisface toate cererile primite din partea clientilor.

Dupa cum am specificat, aplicatia Qrest poate fi instalata rapid si usor pe orice dispozitiv ce ruleaza sistemul de operare Android si iOS. Programul poate fi descarcat gratuit de pe Google Play respectiv App Store de toti cei interesati. Desigur, pentru a putea utiliza aceasta aplicatie localul in cauza trebuie ca in prealabil sa o achizitioneze apeland la serviciile Acqua Development. Aplicatia ofera o interfata prietenoasa, ceea ce inseamna ca poate fi utilizata fara probleme chiar si de catre utilizatori mai putini experimentati sau obisnuiti cu tehnologia unui smartphone sau a unei tablete.

Preturile de achizitie solicitate pentru aplicatia Qrest (sunt disponibile mai multe versiuni ale platformei software mentionate) sunt accesibile, fiecare investitie putand fi acoperita intr-un timp extrem de scurt. Daca doriti si alte informatii suplimentare referitoare la avantajele oferite de aceasta aplicatie, la modul de functionare sau la costurile de achizitie, nu ezitati si accesati site-ul oficial Acqua Development. Pe aceeasi platforma puteti vizualiza dar si achizitiona si alte platforme software destinate domeniilor de activitate prezente pe piata afacerilor din Romania, platforme recomandate pentru optimizarea si eficientizarea proceselor de munca.

Reprezentantii Acqua Development va asteapta si cu asistenta tehnica si suport de specialiate pentru toate aplicatiile dezvoltate. Pentru a achizitiona aplicatia Qrest, Acqua Development va garanteaza cel mai bun raport calitate / pret existent in momentul de fata.

Acqua Development, date de contact

Sediu social:

Bvd. Nicolae Balcescu, Nr. 91B, Pitesti, 110087, Arges

Contact tehnic

Blvd. Regina Maria, Nr.46, Etaj 2, Sector 4, Bucuresti, 040125, Romania
Contact comercial: +40.21.589.76.80
Email: office (-at-) qrest.co.uk

Articol oferit prin reteaua Zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.