Acqua Development-Avantajul aplicatiei QRest

symbol_mphoneOdata intrat intr-un local, orice client doreste sa fie intampinat cu servicii de calitate. Ceea ce pana nu demult parea un scenariu departe de realiate, astazi reprezinta o solutie eficienta atat pentru clienti cat si pentru localuri. Te-ai gandit vreodata ca poti comanda in restaurant direct de pe telefonul mobil, rapid si simplu, fara sa mai ai nevoie de un chelner? Ei bine, acum este posibil cu ajutorul aplicatiei QRest, o aplicatie disponibila pentru sistemele de operare ale dispozitivelor mobile iPhone si Android. Aplicatia este dezvoltata de catre Acqua Development, firma ce activeaza in zona dezvoltarii de software pentru agentiile de turism.

QRest-Meniul tau digital

De cate ori nu ti s-a intamplat sa astepti, minute bune, intr-un restaurant pentru a ti se lua comanda? Ei bine, acum totul este istorie datorita unei aplicatii inovatoare, de ultima generatie ce ofera beneficii nu numai clientilor ci si localurilor. Cu alte cuvinte, aplicatia QRest ofera posibilitatea clientilor sa comande in restaurant direct de pe telefonul mobil. Astfel, odata intrat in local, clientul utilizator al aplicatiei QRest va scana codul QR prezent sub forma unui flyer aflat pe masa, pentru ca mai apot sa aiba acces la meniul localului respectiv. Ajutat de imagini reprezentative dar si de informatii despre preparatele din meniu, clientul isi va putea comanda felul dorit. In momentul in care utilizatorul aplicatiei a adaugat in cos un anumit produs, aplicatia ii poate recomanda si alte produse din meniu. Dupa toate acestea, comnda se trimite chelnerului, impreuna cu observatii daca este cazul. Rezultatul? O comanda realizata intr-un timp scurt insemana profesionalism si clienti multumiti.

Cu aplicatia QRest, avantajele nu sunt doar de partea clientilor ci si de partea restaurantelor, deoarece acestea au posibilitatea sa-si imbunatateasca serviciile oferite si deci sa-si fidelizeze clientela. Mai mult decat atat, meniurile digitale ce contin imagini si detalii pot fi personalizate in functie de preferinte, in sensul ca se pot adauga promotii si reduceri in meniu. In plus, QRest permite actualizarea meniurilor intr-un timp foarte scurt. Pe langa toate acestea, utilizand aplicatia QRest eficientizezi munca personalului, singurele atributii ce le vor ramane fiind servirea clientului si ridicarea notei de plata. QRest, reprezinta si o modalitate prin care poti castiga notorietate si prin care iti poti face localul cunoscut, in sensul ca pot lansa campanii de promovare pentru anumite produse. Pe scurt: aplicatia QRest reprezinta o modalitate eficienta si inedita de a comunica.

Acqua Developmente-Solutii inteligente si soft-uri de ultima generatie

Acqua Development a aparut ca solutie pentru agentiile de turism, fiind una dintre cele mai importante distribuitoare de soft-uri pentru turism din Romania, cu o experienta de peste 13 ani in acest domeniu. Programele puse la dispozitia clientilor nostri, au menirea de a usura munca operatorilor agentiilor de turism. Mai mult, prin intermediul programelor dezvoltate de Acqua Development, agentiile de turism pot interactiona mai bine cu furnizorii lor. Printre aceste programe se numara: QTravel Online, Q Travel Backoffice si Q Travel Inventory, toate avand la baza tehnologia Microsoft, ceea ce le ofera posibilitatea analistilor sa fie la curent cu toate dezvoltarile software de ultima ora. Pentru mai multe informatii, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.