Acqua Development: Meniul tau online Qrest

q restPentru a evita situatiile neplacute in care sunteti nevoit sa asteptati serviciile chelnerilor datorita aglomeratiei restaurantelor sau localurilor diverse, va prezentam aplicatia soft Qrest, ce poate fi descarcata si utilizata pe dispozitivul dumneavoastra Android sau iOS. Aplicatia poate fi instalata pe orice smartphone sau tableta furnizata de Apple sau Google (impreuna cu partenerii sai) gratuit; tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati magazinul online Google Play sau Apple store si sa cautati, iar apoi descarcati platforma Qrest.

Aplicatia Qrest se adreseaza atat clientilor, cat si posesorilor de localuri, platforma oferind un meniu online ce poate fi cu usurinta utilizat de cei interesati. Clientii ce isi descarca aplicatia pe dispozitivul propriu pot accesa meniul localului in care se afla, pot comanda, solicita serviciile unui chelner, vizualiza ofertele speciale sau recomandarile bucatarului si asa mai departe. Pe de alta parte, prin intermediul Qrest localurile pot pune la dispozitia clientilor un serviciu util prin care sa reduca timpul de asteptare si prin care sa fluidizeze si optimizeze serviciile oferite.

Acqua Development se afla in spatele acestui proiect, compania dezvoltand aplicatia Qrest. Chiar daca aceasta platforma este inca la inceput de drum, tot mai multe companii isi manifesta interesul iar mai apoi achizitioneaza aplicatia, ceea ce inseamna ca in scurt timp, accesarea meniului online va deveni o obisnuinta. Desigur, toate acestea sunt posibile datorita beneficiilor introduse de Qrest, care ofera comoditate, confort si usurinta in accesarea si solicitarea serviciilor restaurantelor, sau localurilor din Romania.

 Dupa cum am precizat, Qrest este disponibila pentru dispozitivele ce ruleaza Android sau iOS. Asadar, daca aveti un telefon sau tableta Apple, atunci nu trebuie decat sa accesati Apple Store pentru a descarca aplicatia pe dispozitivul dumneavoastra. In cazul dispozitivelor ce ruleaza sistemul de operare Android, aplicatia poate fi descarcata prin intermediul Google Play Store. Qrest este gratuita pentru clienti, in timp ce posesorii de localuri vor trebui sa achizitioneze platforma in schimbul unei sume de bani. Pretul aplicatiei este redus comparativ cu avantajele oferite, ceea ce inseamna ca veti beneficia de cel mai bun raport calitate / pret.

In ceea ce priveste modul de functionare, acesta este rapid si simplu: odata descarcata in telefon, tot ce trebuie sa faceti este sa scanati codul QR de la masa in cadrul careia v-ati asezat. Desigur si localul trebuie sa utilizeze acelasi serviciu pentru a putea fi capabili sa utilizati interfata Qrest. Prin aceasta aplicatie o sa puteti reduce la minim timpul in care de cele mai multe ori asteptati pentru a vi se lua comanda sau pentru a vi se aduce sucul sau mancarea comandata. Prin intermediul Qrest puteti comanda fara a apela la serviciile unui chelner, puteti solicita prezenta unuia in cazul in care aveti nevoie, puteti solicita achitarea notei de plata si multe altele.

Pentru mai multe informatii referitoare la principiul de functionare, la caracteristicile incluse, pricum si la pretul de achizitionare (doar in cazul detinatorilor de localuri), accesati site-ul oficial Acqua Development. De pe aceeasi pagina online puteti comanda aplicatia Qrest pentru dumneavoastra si puteti solicita asistenta tehnica sau suport tehnic la instalare. Datele de contact sunt dispuse in cele ce urmeaza.

Acqua Development, contact:

Contact tehnic

Str. Mitropolit Nifon, Nr.2, Etaj 2, Sector 4, Bucuresti, 040502, Romania

Contact comercial: +40.21.589.76.80

Email: office (-at-) qrest.co.uk

Sediu social:

Bvd. Nicolae Balcescu, Nr. 91B, Pitesti, 110087, Arges

CUI: RO14174171

Nr. Ireg. la Reg. Com.: J03/507/2001

Banca: Unicredit Tiriac Bank, Sucursala Pitesti

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.