ACS – servicii deratizare in Craiova

ACS - servicii deratizare in Craiova 3Atunci cand vorbim despre servicii de curatenie si dezinfectie, ne gandim si la serviciile specializate pe deratizare si dezinsectie. Este esential ca macar o data pe an sa se faca acest gen de curatenie, deoarece este in joc sanatatea ta. Iar daca este vorba despre spatii publice, spitale, farmacii, restaurante, fast-food-uri, brutarii, depozite sau orice firma care lucreaza cu produse perisabile, curatenia si dezinfectia sunt chiar vitale.

Deratizarea

Deratizarea este acel proces prin care se inlatura rozatoarele, utilizand produse si substante special create pentru acestea, substante care pentru oameni sunt netoxice.

Combaterea este destul de dificila, deoarece rozatoarele se inmultesc foarte rapid si se ascund in locuri greu accesibile. Iar la oras procesul de deratizare este cu atat mai ingreunat.

Tocmai de aceea este mai bine sa se efectueze actiuni de preventie, periodic, deoarece sunt mai roditoare.

Combaterea rozatoarelor trebuie facuta in special primavara si toamna, dar se poate efectua pe tot parcursul unui an.

Beneficiile deratizarii sunt numeroase si sunt de natura economica si medicala. Rozatoarele sunt purtatoare de boli infectioase, cresc risculACS - servicii deratizare in Craiova 1 epidemiilor, provoaca defectiuni ale instalatiilor electrice sau pagube in depozite.

Pentru starpirea rozatoarelor se pot utiliza mai multe tipuri de produse si actiuni: otrava de rozatoare, substante anticoagulante, momeala de inceput, momeli diversificate, momeala de baza sau pudra de contact.

In ziua de astazi se folosesc substante speciale pentru deratizare, acestea nefiind toxice pentru om, iar spectrul de actiune cuprinde orice specie de soareci sau sobolani. Ar fi foarte periculos a nu se proceda in acest mod, deoarece rozatoarele prin moartea lor ar putea atenta la sanatatea si viata oamenilor si in acest mod omul s-ar otravi singur.

Despre ACS Craiova

Firma ACS a luat nastere in Craiova si sta la dispozitia clientului non stop, 24h/24h.
Compania ofera servicii de calitate, bazandu-se pe experienta si promptitudinea echipei sale. In timp, ACS a cladit o relatie de incredere cu clientii sai, incredere care a sporit constant si datorita dotarilor de ultima generatie, pe care compania le foloseste pentru serviciile sale de curatenie.
Aceste produse folosite de catre companie sunt de calitate si au un grad scazut de toxicitate, astfel incat organismul uman nu se afla in pericol. Produsele nu pateaza, nu au miros si au avizul Ministerului Sanatatii.

Servicii oferite de catre ACS Craiova

– Servicii de dezinsectie;
– Servicii de dezinfectie;
– Servicii de deratizare;
– Servicii de curatenie profesionala;
– Tratament ignifugare.

ACS - servicii deratizare in CraiovaServiciile de deratizare oferite de care compania ACS Craiova sunt destinate combaterii rapide a rozatoarelor. Este esential ca rozatoarele sa fie starpite, deoarece ele au reprezentat dintotdeauana o amenintarea pentru viata si sanatatea oamenilor. Rozatoarele sunt purtatoare de bacterii si de boli si pot provoca si pagube materiale insemnate.

ACS Craova ofera servicii de deratizare atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.
Produsele folosite sunt de calitate si nu pun in pericol sanatatea oamenilor.
Compania ACS Craiova doreste satisfacerea clientilor sai si este deschisa oricarei sugestii venite din partea acestora.

Daca ai probleme cu rozatoarele nu ezita sa iei masuri impotriva lor, caci ele se inmultesc foarte rapid si pot sa-ti dauneze, cauzand multe pagube.

Poti citi si despre Pensiunea Ghiocelul.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.