Acumulatori stationari in diverse forme, disponibili in oferta Castel.ro

img92

Daca ai nevoie de diferite piese, elemente sau consumabile pentru instalatii diverse din segmentul rezidential, retail sau industrial, atunci vrei sa afli mai multe despre oferta disponibila la Castel Distribution. Compania distribuie numeroase produse, de la prize si benzi izolatoare pana la acumulatori stationari si sisteme paratraznet, produse utile in domenii multiple, legate de instalatii electrice si termice, instalatii de evacuare a apelor uzate si instalatii de curenti slabi. Aplicabilitatea produselor cuprinde tot ce inseamna arie rezidentiala, comerciala, dar si industriala de talie mica si mijlocie.

Aplicatii diverse pentru acumulatori stationari

In magazinul online Castel.ro se regaseste o serie intreaga de produse utilizate in instalatii de diverse tipuri, precum: acumulatori stationari, aparataje medular (prize, intrerupatoare, rame), corpuri de iluminat, senzori, fibra optica, o selectie larga de cabluri, jgeaburi metalice, sigurante, becuri, lampi, tuburi halogen si multe altele.

Gama de acumulatori stationari are aplicatii variate in lucrarile legate de instalatii electrice:

  • sisteme de telecomunicatii
  • sisteme de comanda
  • sisteme de siguranta pentru centrale electrice si puncte de transformare
  • sisteme de iluminat de siguranta
  • depozitarea energiei electrice in statii solare si eoliene

Diversitatea ofertei Castel.ro in ceea ce priveste oferta de acumulatori stationari este un avantaj care permite clientilor sa gaseasca cu usurinta tot necesarul de produse intr-un singur loc, in magazinul online Castel.ro. Gama de acumulatori este disponibila aici: http://www.castel.ro/acumulatori-19-c/acumulatori-stationari-26-s.

Tipuri de acumulatori stationari disponibili in oferta Castel Distribution promovata in magazinul online Castel.ro

La Castel Distribution gasim acumulatori stationari din plumb potriviti in diverse lucrari pe instalatii electrice, produsele fiind disponibile pe dimensiuni si greutati diferite.

Pentru a va convinge, putem lua ca exemplu 3 modele din oferta actuala de pe Castel.ro:

  1. Acumulator stationar 12 V 17 Ah: acumulator din plumb cu dimensiuni de 16,5 x 18 x 7,5 cm si o greutate de 5,6 kg.
  2. Acumulator stationar 12 V 3 Ah: acumulator din plumb cu dimensiuni de 7,8 x 9 x 7 cm si o greutate de 1,4 kg.
  3. Acumulator stationar 12 V 7 Ah: acumulator din plumb cu dimensiuni de 9,3 x 15 x 6,5 cm si o greutate de 2,3 kg.

Nu ezitati sa contactati reprezentantii Castel Distribution pentru orice comanda de acumulatori stationari. Oferta variata va veni in intampinarea oricarei nevoi de produse. Experienta de aproape 14 ani pe piata din Romania recomanda compania pentru colaborari frumoase de lunga durata pe segmente variate de lucru: rezidential, retail sau industrial.

In plus, Castel Distribution pune la dispozitia clientilor orice au nevoie din domeniul instalatiilor. Poti plasa comod comanda direct de pe site, alegand toate produsele necesare in lucrarile derulate de firma ta. In plus, comenzile din Bucuresti sunt onorate personal si livrate in cel mai scurt timp. Comenzile din tara beneficiaza de transport prin curier. In cazul comenzilor mari, costul transportului este acoperit de furnizor.

Pentru orice nelamuriri, reprezentantii Castel Distribution stau la dispozitia tuturor clientilor si la numarele de telefon 0722 995 519 si 0730 507 835 sau pe e-mail, la adresele office@castel.ro si office@etk.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.