Aderamed-Deratizari eficiente

Deratizare-Oradea-FEtLT1Sunt daunatori pentru sanatate, purtatori de microbi, simbol al mizeriei si nu in ultimul rand, responsabili pentru transmiterea unor boli grave. Pe scurt, sobolanii si soarecii, sunt sinonimi cu repulsia si pericolul permanent, motiv pentru care acestia trebuie combatuti prin metode care sa garanteze eliminarea lor si a riscului de inmultire. De cele mai multe ori, contrar metodelor aplicate si a efortului de a gasi cele mai bune solutii impotriva daunatorilor, acestia nu dispar, moment in care se impune o deratizare eficienta, cu substante speciale, menite sa garanteze rezultatul dorit.

Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate in scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare, fie ca este vorba de soareci, sobolani, harciogi ori popandai, si mentinerea lor la un nivel numeric redus. Deratizarea se impune pentru ca o buna parte din bolile contagioase precum: toxiinfectiile alimentare, trichineloza, gasteroenterita virotica, febra aftoasa si alte boli sunt transmise de aceste daunatoare. Deratizarea presupune aplicarea unor metode atat preventive, cat si curative, cu rolul de a elimina rozatoarele si agentii patogeni.

Masurile preventive sunt cele pe care beneficiarul trebuie sa le respecte si anume:

– pastrarea curateniei atat in incinta locuintelor, cat si in apropierea acestora

– depozitarea resturilor menajere in tomberoane prevazute cu capac

– evitarea acumularilor de apa din incinte

– evitarea depozitarii in spatii deschise a produselor alimentare fara capac

 Metodele de deratizare se impart in urmatoarele categorii:

– ecologice, ce constau in prinderea si imobilizarea rozatoarelor in capcane

– chimice, ce presupun utilizarea de substante raticide cu efect letal, amplasate in statii de intoxicare perimetrale

– mixte  – metode ce utilizeaza atat deratizarea ecologica, cat si cea chimica.

Substantele folosite sunt in general combinate cu alimente preferate de rozatoare, din aceasta lista facand parte boabele (grau, cereale, ovaz) sau o combinatie de graunte in cantitati mici. Ca metoda de protectie, momelile sunt plasate in locuri inaccesibile copiilor sau a animalelor domestice.

Mai mult decat atat, rozatoarele produc pagube economice, datorate consumului si deprecierii furajelor si alimentelor. In plus, acestea duc la denaturarea constructiilor (pardoseli, pereti) si a diferitelor materiale, precum piele, carton si conducte. Dintre toate acestea insa, pierderile cele mai importante sunt acelea pe care rozatoarele le provoaca prin consum direct de produse agroalimentare. Deratizarea din unitatile de industrie alimentara trebuie facuta in special in abatoarele si unitatile de industrializare a carnii, a laptelui, a pestelui, fabricile de ulei, de bere, spirt si amidon. In plus, trebuie acordata o atentie deosebita deratizarii, pentru a se evita vehicularea substantelor toxice pe alimentele destinate consumului.

Pentru o deratizare eficienta, apeleaza la specialistii in domeniu: Aderamed! Punem la dispozitia clientilor nostri servicii de deratizare Oradea, ce se poate realiza preventiv sau curativ. Toate substantele utilizate de Aderamed sunt aprobate de Ministerul Sanatatii si respecta cu strictete standardele europene. Pe langa toate acestea, modalitatea noastra de lucru nu este daunatoare celor din jur, pentru ca substantele toxice sunt amplasate in spatii speciale. Serviciile Aderamed sunt dedicate  hotelurilor, barurilor, pensiunilor dar si restaurantelor, acolo unde utilizam doar substante netoxice.

Aderamed, cu o experienta de aproape 10 ani in domeniu, executa lucrari de deratizare, dezinsectie si dezinfectie in judetul Bihor, precum si in toata tara. Avand la baza echipamente de ultima generatie, garantam reusita! In plus, tratam cu maxima atentie si responsabilitate fiecare solicitare venita din partea clientilor, indiferent de complexitate si gradul de dificultate al interventiilor. Tarifele sunt concepute in functie de natura sau configuratia suprafetelor si gradul de infestare. Pentru mai multe informatii, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne!

Aderamed-Din grija pentru sanatatea ta!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.