Aer ambiental de calitate superioara? – Rigorinstal

Ventiloconvector-de-tavan-HFM6tIn prezent, factorii care viciaza mediul inconjurator sunt foarte numerosi, ceea ce inseamna ca gradul de poluare este unul ridicat. Din pacate, situatia nu da semne ca s-ar imbunatati, iar noi pe cont propriu, nu putem schimba mare lucru. Ceea ce putem face, insa, este sa avem grija ca aerul ambiental din locuinta noastra sa fie permanent curat si sa se afle la o temperatura constanta pentru un confort maxim. Cum? Cu ajutorul ventiloconvectoarelor de la Rigorinstal! Acestea sunt aparate esentiale care ne ajuta la tratarea aerului si la mentinerea unei temperaturi constante in orice sezon. In functie de necesitati, puteti opta pentru diverse modele: ventiloconvectoare pentru tubulatura, pentru montare pe pardoseala sau pe perete, ventiloconvectoare de tavan, etc.

Cele din urma se gasesc la randul lor in 10 variante, 6 dintre ele avand un singur schimbator de caldura, iar celelalte 4, doua schimbatoare de caldura. Montarea se face usor, datorita dimensiunilor si greutatii reduse si datorita constructiei compacte si robuste. Ca si aparat, ventiloconvectorul de tavan comercializat de catre Rigorinstal prezinta fiabilitate, este performant, se bucura de o functionare optima, este usor de utilizat, nu necesita costuri mari de intretinere, are un design compact si atractiv, etc.

In ceea ce priveste componentele ventiloconvectorului de tavan, spuneam ca detine unul sau doua schimbatoare de caldura. Ele sunt confectionate din tevi de cupru si aripioare din aluminiu. Pe langa acestea, ventiloconvectorul mai are o supapa de vid si un tub de evacuare pentru condens in tava de colectare auxiliara; un motor electric cu 3 viteze; intrerupator termic cu numar redus de rotatii; un ventilator centrifugal silentios, echilibrat dinamic si static; timer pentru pompa de evacuare a condensului; difuzor cu reglare manuala si distributie a aerului; filtru lavabil din material sintetic, usor de indepartat pentru curatare; dar si alte componente pe care le veti cunoaste accesand pagina de internet a companiei (rigorinstal.ro) sau contactandu-ne. Tot prin aceste doua modalitati veti putea afla caracteristicile tehnice ale ventiloconcetoarelor, cum ar fi: puterea totala/sensibila de racire, debit de apa, puterea de incalzire, puterea de alimentare, curent absorbit, nivel de zgomot, dimensiuni, s.a.m.d.

Structura ventiloconvectorului de perete este realizata cu un strat de izolatie termica si fonica pe interior si exterior. Controlul aparatului si al valvei de reglare se face automat prin intermediul bordului terminal care se conecteaza la panoul de control montat pe perete, astfel ca voi nu va trebui sa va ingrijorati in privinta functionarii sale.

Societatea Rigorinstal a fost fondata in anul 1990 din dorinta de a satisface necesitatile clientilor in materie de instalatii termice, sanitare, electrice, aer conditionat si automatizari. Personalul calificat al companiei va intampina cu solutii customizate si eficiente care sa indeplineasca chiar si cel mai mic detaliu al cerintelor voastre. Suntem o echipa dinamica si tanara, ce da dovada de profesionalism si inovatie in fiecare dintre serviciile pe care vi le oferim.

Ne adresam atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice, asigurandu-va ca va veti bucura de lucrari si produse de calitate, la preturi fara concurenta, pentru care veti beneficia de garantia aferenta.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.