Afacerea ta e tot mai mare daca alegi panouri publicitare de la Dial Design

panouri-publicitare-08Publicitatea e importanta pentru orice afacere, de la covrigaria de la coltul strazii si pana la marile companii care frunizeaza produse si servicii scumpe. O companie isi consolideaza pozitia pe piata si prin alegerea mijloacelor potrivite de a-si face cunoscute produsele. Acestea sunt numeroase in acest moment: reclame la televizor, la radio, in ziare si reviste, pe Internet, panouri publicitare, evenimente, concursuri, concerte.

Stabilirea mijloacelor de promovare potrivite pentru un produs, un serviciu sau o marca tine de creativitate, de o buna cunoastere a pietei, de o buna cunastere a publicului tinta si de alegerea unor mesaje potrivite. Urmatorul pas este stabilirea miijloacelor de comunicare. Aceasta se face in functie de context, de obiectivele comunicarii, dar si de buget.

Asa cum stie aproape toata lumea, publicitatea la televizor e foarte costisitoare. Televiziunea are avantajul a a transmite mesaje multor oameni, dar publicitatea TV nu e potrivita pentru toate produsele. In unele cazuri e mult mai eficient si mai ieftin sa se apeleze la publicitatea stradala. Daca vreti sa va faceti cunoscute serviciile sau produsele unui numar mare de oameni fara ca publicitatea sa va faca o gaura in buget puteti comanda panouri publicitare de la Dial Design.

Produsele tale sunt mai cunoscute cu panouri publicitare

Dial Design e o companie din Bucuresti care va ajuta sa va faceti cunoscute serviciile prin diferite mijloace publicitare eficiente si accesibile ca pret: bannere publicitare outdoor (pentru spatiile exterioare), bannere publicitare indoor (pentru spatiile interioare), casete luminoase, litere volumetrice, panouri publicitare si stickere personalizate.

Pe langa panouri publicitare firma Dial Design ofera si alte produse utile pentru promovarea in spatiile exterioare. E vorba de autocolantele auto. Acestea asigura o mare vizibilitate serviciului sau produsului, pentru ca masinile pe care sunt aplicate circula mult si sunt vazute de multi oameni.

De ce sa-ti promovezi produsele prin panouri publicitare?

Prin panouri publicitare mesajele pe care oamenii vor sa le transmita ajung la un public larg. Daca e amplasat intr-o aglomerata si intens circulata, un panou publicitar e vazut de multi oameni care afla astfel de existenta unui produs, a unui serviciu, a unei companii sau a unei oferte. Unora panoul le va atrage atentia, vor memora denumirea marcii si vor achizitiona acel produs.

Firma Dial Design ofera mai multe tipuri de panouri publicitare: panouri bus shelter, panouri city light, panouri de tip derulabil, panouri cu forme atipice, panouri directionale sau de tip trivision, ecrane publicitare cu led, panouri de tip backlit, panouri pentru publicitatea de tranzit sau panouri de tip billboard.

Panourile publicitare bine amplasate care au dimensiuni suficient de mari incat sa fie vizibile din departare aduc beneficii pe termen scurt si pe termen lung. Panourile din oferta firmei Dial Design sunt rezistente la factorii de mediu datorita calitatii materialelor din care sunt facute. Modelele disponibile sunt diferite inclusiv in ceea ce priveste dimensiunile. Pot fi decorate pe ambele fete sau pe o singura fata.

Panourile publicitare de la Dial Design pot fi amplasate la nivelul solului sau pe pereti si sunt concepute in asa fel incat sa fie vizibile si de la distanta, si de aproape.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.