Afla ce magazin biciclete Bucuresti te oferteaza cu cele mai noi modele in 2016

proveloTu stiai ca inainte de Revolutie ca sa fii biciclist pe drumurile patriei aveai nevoie de permis? Da, te umfla rasul, insa nu era un lucru rau deoarece biciclistii erau cu mult mai atenti la trafic decat in zilele noastre si accidentele erau astfel evitate. In plus, bicicleta trebuia sa fie dotata corespunzator cu toate masurile de semnalizare, iar regulile de circulatie trebuiau stiute la perfectie.

Astazi, ca sa fii biciclist este treaba mai usoara, cel putin din punct de vedere al permisului, insa la fel ca in trecut trebuie sa te asiguri ca ai cumparat o bicicleta de calitate. De unde? De la ProVelo, magazin biciclete Bucuresti. Si, nu uita, echipeaza-te corespunzator, invata si respecta toate regulile de circulatie si vei avea parte numai de experiente placute!

Magazin biciclete Bucuresti – Curiozitati despre biciclete

Si pentru ca ti-am starnit curiozitatea, haide sa aflam impreuna si alte curiozitati despre biciclete. La ora actuala in lume exista nici mai mult, nici mai putin de 1 miliard de biciclete. In schimb, masinile sunt de 2 ori mai putine. Vrei sa te inscrii intr-un club al biciclistilor? America este tara potrivita pentru tine, aici exista 400 de astfel de cluburi cu membrii variind de la 10 la 4.000.

Stiai ca primele biciclete din lume nu aveau pedale? Sau ca bicicleta asa cum o stii astazi are un design aproape la fel ca in anul 1900? Daca in anul 1800 China s-a bucurat de primele biciclete, astazi aceasta tara se poate mandri cu aproximativ 400 de milioane de biciclete.

Sunt oare biciclete mai rapide decat masinile? Acum multi ani in urma raspunsul era afirmativ, insa balanta se inclina chiar si astazi in favoarea bicicletelor. De exemplu, daca locuiesti in Tokyo si ai de parcurs un drum de aproximativ 50 de minute ca sa ajungi la job este mai bine sa-ti iei bicicleta deoarece vei parcurge mai rapid acest drum decat cu masina. In Italia 5% dintre calatorii se realizeaza cu bicicleta, in ultimii 30 de ani dezvoltandu-se chiar servicii de curierat pe bicicleta.

Vrei sa arzi 600 de calorii pe ora? Practica ciclismul. Daca pedalezi in fiecare saptamana cate 30 de km sau cate 3 ore, riscul de atac de cord se reduce la jumatate. In plus, gasesti locuri de parcare mult mai multe decat in cazul unei masini, intretinerea este de 20 de ori mai ieftina in comparatie cu o masina, iar miscarea in aer liber nu poate sa-ti faca decat bine.

Te-am convins? Cumpara-ti si tu o bicicleta de la ProVelo, magazin biciclete Bucuresti.

ProVelo, magazin biciclete Bucuresti pentru toate gusturile

Visezi de multa vreme la o bicicleta inteligenta, de ultima generatie, frumoasa si performanta, o bicicleta ce poarta semnatura Giant, Neuzer, Dahon, Adriatica sau Centurion? Viziteaza magazin biciclete Bucuresti ProVelo, un magazin fizic, cat si online, si achizitioneaza-ti bicicleta mult visata. Nu ai bani pentru a o cumpara pe loc? Nu-i nimic, ProVelo s-a gandit la toate si-ti ofera acum chiar posibilitatea cumpararii unei biciclete nou-noute in rate daca ai un Card Avantaj.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.