Afteni Developments. Hidroizolatii bai de top

Ai terase, acoperisuri, fundatii, bai, bucatarii, piscine, sosele, poduri, parcari, fatade, pardoseli, rezervoare de apa sau monumente istorice pe care doresti sa le protejezi de actiunea necrutatoare a apei? Apeleaza la serviciile de hidroizolatii de la Afteni Developments care foloseste unul dintre cele mai performante produse din lume, Radcom Formula#7 care te asigura de hidroizolatii perfecte pe viata!

Cine ma ajuta cu servicii de hidroizolatii?

 

 

Afteni Developments. Hidroizolatii bai de topAfteni Developments din Bucuresti este o companie ce acopera o gama larga de activitati si servicii din domeniul constructiilor, ocupandu-se in special de hidroizolatii fie ca este vorba despre hidroizolatii bai, terase, acoperisuri, balcoane, fundatii, piscine, bucatarii sau rezervoare de apa.

Serviciile de hidroizolatii sunt oferite atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice pentru constructii industriale, civile sau resedinte. Este o companie recunoscuta pentru calitatea serviciilor prestate  in Romania si in Republica Moldova folosind numai materiale de ultima generatie si solutii tehnice moderne si foarte eficiente.

Si cum 95% dintre problemele unei locuinte se trag din cauza hidroizolatiilor defectuos realizate, Afteni Developments vine in intampinarea ta cu solutii dintre cele mai ingenioase.

Hidroizolatii bai se realizeaza in pasi, doar astfel te vei bucura de calitate si rezistenta garantate!

 

Sa mergem pe 2 exemple concrete, situatii in care echipa Afteni Developments a reusit sa realizeze hidroizolatii bai de top spre multumirea clientilor sai cat si aAfteni Developments. Hidroizolatii bai de top1 vecinilor acestora care astfel au scapat de corvoada de a mai fi inundati.

Primul caz. Este vorba despre o baie de 4 mp care in momentul utilizarii ii inunda pe vecinii de la etajele inferioare. Proprietarii au incercat etansarea baii folosind silicon, insa rezultatele nu au fost definitive. Ce a facut Afteni Developments in acest caz?

In prima faza a demarat procesul de curatare a baii, proces care a fost ingreunat destul de mult din cauza siliconului folosit anterior. De ce a creat siliconul probleme? Deoarece gresia din aceasta baie avea o suprafata poroasa, astfel ca rasinile poliuretanice ale hidroizolatiei si cele de silicon si-au pus piedici reciproc. In acest proces de curatare s-a optat pentru Klenzbet, un agent de curatare cu o concentratie mai scazuta pentru a nu albi gresia.

In etapa urmatoare s-a trecut la amorsare cu Humidity Primer, dar nu s-a depasit grosimea de 0,2 mm. Apoi s-a trecut la aplicarea rasinei Colodur in 3 straturi hidroizolatoare. Rezultatul? Un strat transparent, perfect impermeabil, elastic, aderent la suport, dar mai ales rezistent la actiunea continua a apei.

Al doilea caz. Este vorba despre bai dintr-un complex rezidential de 10 mp. In prima faza s-au pregatit suprafetele – s-a aplicat amorsa PU Primer, s-au tratat imbinarile si sifoanele de pardoseala cu produsele Geomax si Impermax. Impermax s-a aplicat in 2 straturi in 2 culori diferite. Dupa aplicarea si uscarea de Impermax s-a obtinut o membrana continua si perfect aderenta.

In ultima faza s-a montat gresia,  s-a lasat chitul la uscat, iar apoi a venit randul lui PU Primer ce a fost aplicat in 2 straturi si a produsului Impertrans aplicat in 4 straturi realizandu-se o membrana continua si impermeabila.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege hidroizolatii de la Afteni Developments. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Afteni Developments? Pentru detalii, suna la numarul 0745-182.088 si 0213-551.546 sau trimite un e-mail pe adresa vanzari@afacereamea.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.