Agende personalizate – un motiv in plus sa iti pastrezi gandurile in scris

agende personalizate

Obiectele personalizate sunt menite sa ne faca ne sa simtim mai familiar sau sa ne aduca aminte de oamenii dragi care ni le-au daruit, precum si lor sa le aduca aminte de noi.Agendele sunt probabil folosite detoata lumea: fie la job pentru notite si reminderuri, fie la facultate pentru a nota ideile principale sau la diverse cursuri/traininguri/workshopu-ri, fie pentru ca pur si simplu suntem pasionati de scris si avem nevoie de un loc in care sa ne insiram gandurile si povestile. Daca agendele sunt niste obiecte atat de personale, de ce sa nu avem agende personalizate?

De ce agende personalizate?

  1. Pentru ca agendele fac parte din viata noastra de birou, de student sau din viata personala. Le putem transforma dintr-un obiect monoton, in ceva funny in care sa ne faca placere sa scriem.
  2. Pentru ca este un cadou cu un pret accesibil.
  3. Pentru ca nu avem niciodata suficiente agente, mai ales daca ne place sa folosim agende diferite pentru diverse subiecte.
  4. Pentru ca avem nevoie de remindere mai bune decat telefoanele care ne pot lasa fara baterie in cele mai nefaste momente.
  5. Pentru ca atunci cand scriem de mana ne amintim mai usor.
  6. Pentru ca este bine sa ne luam notite undeva, in scris, ori de cate ori invatam ceva nou sau avem vreo idee inovatoare.
  7. Pentru ca atunci cand scriem de mana, ne este mult mai usor sa ne asezam gandurile si ideile in ordine decat atunci cand folosim computerul pentru acest lucru.
  8. Pentru ca pot fi instrumente foarte bune de marketing si branding: multe firme isi fac agende personalizate cu logo-ul companiei sau cu sloganul acesteia, precum si cu reprezentari ale diverselor produse sau servicii pe care firma le ofera spre vanzare.

Daca de obicei nu va place sa scrieti, atunci este bine sa aflati ca scrisul este o terapie pentru minte si suflet. Scrisul va ajuta sa va puneti sentimentele si emotiile in ordine, precum si ideile care va vin in diverse momente random sau sa va ordonati sarcinile pt job sau lucrurile pe care le aveti de facut pentru acasa. Daca nu va simtiti destul de motivat, incercati sa va imaginati cum peste ani puteti sa rasfoiti aceste pagini si sa gasiti idei extrem de valoroase. Aici intervin agendele personalizate– daca simtiti ca nu aveti chef de scris, o agenda pe placul dumneavoastra va poate motiva.

Agende personalizate: idei de cadou.

Agendele personalizate iarasi sunt utile atunci cand este ziua unui coleg de birou si nu stiti ce sa ii cumparati, mai ales daca nu il cunoastesti asa de bine sau daca nu puteti sa investiti prea multi bani. In plus, se stie ca cine lucreaza in birou are nevoie mai tot timpul de o agenda sau mai multe in care sa scrie.

De unde cumpar sau comand agende personalizate?

Daca v-ati hotarat despre utilitatea unei agende personalizate, intrati aici: www.dalimpromo.ro sa cautati sau sa comandati modelul dorit.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.