Agende personalizate

agende personalizate

Agendele personalizate apar sub forma unor carti de citit dar care au scrise in ele, povesti  sau scrisoare cu privire la o anumita persoana. Sunt personalizate prin faptul ca apartin unei anumite persoane, sunt adresate unor persoane speciale din viata unui om, putand fiind oferite ca si dar (pentru o zi de nastere sau onomastica, ocazii speciale).

Pretul agendelor personalizate pot fi in jur de 15-20 de lei, depinde de tipul de agenda (daca este de dimensiuni mici sau medii, este mai ieftina, daca este de dimensiuni mari, este mai scumpa).

Agendele personalizate pot fi cumparate de la magazine de cadouri sau de la alte magazine care se ocupa cu realizarea cadourilor personalizate.

Agendele personalizate cuprind o intreaga poveste cu privire la persoana care ii este daruita. Acestea pot avea imagini pe fiecare pagina si scrise niste cuvinte care spun ceva despre persoana caruia ii este data si care transmit un anumite sentiment la citirea ei.

Agendele sunt unice prin modul in care prezinta o altfel de abordare a persoanei respective,  prin faptul ca foloseste mai multe cuvinte si mai multe imagini decat alte cadouri personalizate,  prin modul in care se prezinta.In afara de aceste lucruri, ele sunt calitative prin tipul de materiale utilizate pentru realizarea ei, prin firma de la care este cumparata, prin tipul de agenda.

Cei care trebuie sa faca o agenda personalizata, trebuie sa aiba cateva calitati specifice si anume: sa fie creativi prin ideile lor,  sa stie sa deseneze sub o anumita forma cuvintele si imaginile,  sa prinda repede cele spuse de client. De aceea acestia trebuie sa fie foarte atenti la ce doreste clientul si sa sugereze si altceva in cazul in care este nevoie.

O agenda personalizata contine: niste mesaje frumoase despre o anumita persoana, o anumita stare individualizata intr-un stil propriu si unic.

Agendele personalizate pot avea diverse culori si forme. Culorile pot fi unele mai inchise sau mai deschise: negru, maro, bej, rosu sau combinatii de culori iar formele sale sunt specifice fiecarei agende in aparte, in functie de firma si de tema ei.

Agendele sunt un dar frumos dar in acelasi timp care starneste interesul si are in vedere modul in care sunt puse cuvintele pe hartie, cum sunt colorate imaginile, cum se imbina atat mesajele si imaginile cu personalitatea individului care o primeste.

O agenda personalizata se defineste printr-o  serie de cuvinte inscriptionate care vor  insemna  ceva  atat pentru o  persoana care o da cadou cat si pentru cea care o primeste.

1) O agenda personalizata inseamna:

  • o carte prin care se spune o istorisire a unei persoane,
  • un document prin care se evidentiaza personalitatea unei persoane si povestea ei de viata spusa prin imagini si cuvinte.

2) Agenda personalizata se evidentiaza fata de alte cadouri personalizate prin :

  • tipul de agenda personalizata,
  • componentele agendei personalizata,
  • modalitatile de realizare ale  agendelor personalizate.

3) Agenda personalizata au rolul :

  • de a descrie o stare, o imagine, niste mesaje,
  • de a prezenta personalitatea sau starea unei persoane.

Asadar, agendele personalitate pot fi un cadou bun pentru un individ care stie sa aprecieze un dar placut dar interesant. Pentru mai multe detalii www.dalimpromo.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.