Agni Mundi – o librarie online unde poti descoperi tehnici de meditatie eficiente!

librarie online

Cartile, lectura si tot ceea ce inseamna hrana spirituala, reprezinta cea mai simpla cale spre o viata sanatoasa, fericita si implinita. Meditatia este cea mai cunoscuta forma de relaxare a mintii si a trupului, persoane din lumea intreaga apeland la aceasta metoda pentru a scapa de griji, stres si oboseala. De fapt, tehnicile de meditatie au fost concepute cu scopul de a-i ajuta pe oameni sa aiba o perceptie diferita asupra realitatii. Din fericire, exista o multime de carti dedicate mediatatiei, dar si specialisti care ne pot indruma spre aceasta stare deosebita.

Agni Mundi este o librarie online care va pune la dispozitie nu doar o colectie impresionanta de carti esoterice, spirituale si alte tipuri, ci si cartea autorului Dr. Joshua David Stone „Meditatii pentru vindecare si ascensiune spirituala”. Aceasta carte este o compilatie de tehnici medative, autorul fiind recunoscut pentru cartile sale si utilitatea acestora.

De fapt, Maestrul Ascensionat Integrat Joshua David Stone are mai multe publicatii scrise din domeniul spiritual, iar „Meditatii pentru vindecare si ascensiune spirituala” reprezinta tot ceea ce este mai eficient in materie de meditatie, informatiile fiind reunite din toate celelalte titluri ale sale. La Editura Agni Mundi mai puteti gasi inca alte 17 titluri semnate Joshua David Stone.

Tehnici de meditatie – descopera acum secretul acestora!

Dr. Joshua David Stone este doctor in psihologia transpersonala si este un maestru spiritual deosebit. Acesta a fondat Academia de Studii Spirituale ”Melchizedek Synthesis Light Academy & Ashram” (MSLA) care mai apoi s-a transformat in ”I AM University”. Asadar, printre cele mai importante preocupari ale sale se afla tema ascensiunii , dar si numeroase tehnici de meditatie. Cartile acestui autor sunt de o mare valoare spirirtuala, prin urmare, Agni Mundi este o librarie online care va pune la dispozitie cele mai importante publicatii ale sale.

Din pacate, este foarte greu sa detinem controlul absolut asupra mintii noastre, factorii care ne influenteaza si nu ne lasa sa ne concentram fiind extrem de numerosi. Tehnicile de meditatie sunt concepute pentru a-i ajuta pe oameni sa priveasca lucrurile dintr-o alta perspectiva. De exemplu, una dintre cele mai populare tehnici de meditatie este pozitia lotus, care ne permite sa stam pe podea cu pricioarele incrucisate si sa stam asa in liniste deplina. Chiar daca la inceput veti simti ca aceste tehnici de meditatie sunt inutile si greu de urmat, rezultatele vor aparea dupa mult exercitiu.

Agni Mundi – o librarie online unde poti gasi totul despre tehnici de meditatie!

Efectele meditatiei nu sunt vizibile imediat ce ati inceput sa practicati cateva dintre principalele tehnici. De aceea, daca sunteti curiosi si doriti sa aflati mai multe despre tehnici de meditatie si efectele acesteia, Agni Mundi va asteapta cu publicatia autorului  Joshua David Stone „Meditatii pentru vindecare si ascensiune spirituala”. In aceasta librarie online mai puteti gasi multe alte titluri pe aceasta tema, unele dintre ele apartinand tot autorului Joshua David Stone.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.