Agricola Ulmeni – Pui de gaina crescuti sanatos pentru o carne sanatoasa!

pui de gainaCarnea de pasare ramane mai buna decat celelalte, fiind mai usor digerabila si cu grasimi mai sanatoase. Cea mai bogata in nutrienti e cea de gaina crescuta pe sistem traditional, furajata natural si expusa la soare. Carnea de pui este acum la moda pentru ca este o carne slaba, in comparatie cu cea de porc, avand un nivel minim de grasimi saturate si colesterol.

Carnea de pui este unul dintre cele mai des folosite ingrediente pentru prepararea pranzului sau a cinei. Ea poate fi gatita in zeci de modalitati, este foarte gustoasa si de aceea se numara printre alimentele preferate ale oamenilor. Milioane de oameni au renuntat definitiv la carnea de vita sau la cea de porc si au trecut la carnea de pui, bazandu-se pe afirmatiile cercetatorilor, care au catalogat-o drept cea mai sanatoasa dintre toate.

Pentru a profita de toate avantajele carnii de pui, societatea Agricola Ulmeni din localitatea Clondiru (comuna Ulmeni) comercializeaza, pe baza de comanda, pui de gaina in judetul Buzau, in scopul exploatarii ulterioare pentru carne. Spre deosebire de carnea de pui din trecut, cea din zilele noastre sta ceva mai prost la capitolul grasime. Cantitatea de lipide pe care o contine este tripla fata de cantitatea de proteine, iar grasimile bune – Omega 3 – au scazut la mai mult de jumatate. Ei bine, daca achizitionati pasari de la Agricola Ulmeni, nu trebuie sa va faceti nicio grija, intrucat puii de gaina de aici sunt crescuti in cele mai bune conditii, fiind hraniti cu nutreturi combinate obtinute tot in cadrul fermei.

Se spune, pe buna dreptate, despre carnea de pasare ca este o carne usoara si benefica pentru organism datorita multiplelor ei proprietati nutritive. Carnea de pui este bogata in vitamine si saruri minerale avand un continut ridicat de zinc, fier, magneziu si vitamina B12. Aceasta din urma este indispensabila pentru organismul uman si se gaseste doar in produsele de origine animala, iar lipsa ei din alimentatie provoaca anemie, tulburari ale sistemului nervos si tahicardie. Seleniul din carnea de pui are un rol important in mai multe procese ce tin de metabolism, inclusiv metabolismul hormonului tiroidian, el avand un rol esential in mentinerea unei imunitati ridicate a organismului. Aflat din belsug in carnea de pasare, seleniul poate preveni de asemenea cancerul, cataracta, bolile de inima si degenerescenta maculara.

Despre carnea de pui trebuie sa mai stiti ca este ideala pentru alimentatia copiilor. Incepand din luna a 8-a de viata este recomandat sa li se introduca treptat copiilor in alimentatie carne fiarta si tocata de pui, datorita aportului de proteine, minerale si vitamine. Carnea de pui este catalogata ca fiind o carne “usoara” ceea ce o face ideala pentru alimentatia copiilor de orice varsta, fiind saraca in  grasimi si colesterol si usor de digerat.

Agricola Ulmeni cunoaste toate aceste beneficii ale consumului de carne de pui, tocmai de aceea respecta toate etapele necesare obtinerii carnii de pui, in conformitate  cu cele mai exigente standarde din industrie. Atat crescatoriile cat si abatoarele sau fabrica de nutreturi combinate sunt dotate cu cele mai moderne tehnologii pentru a putea oferi de fiecare data produse proaspete si gustoase, care sa asigure consumatorilor o alimentatie sanatoasa.

Infiintata in anul 2003, Agricola Ulmeni este o ferma de pui din judetul Buzau a carei activitate se concentreaza pe cresterea si exploatarea puilor de gaina, curca, bibilica, si a bobocilor de rata, precum si producerea nutreturilor combinate, folosite ulterior ca hrana pentru mai multe specii de animale. Iar prin intermediul a doua magazine deschise in orasul Buzau, firma comercializeaza hrana si medicamente pentru pasari si animale, precum si o gama variata de produse destinate agriculturii.

Date de contact:

Clondiru, Loc. Clondiru, Com. Ulmeni

Telefon: 0722 160 523

Articol oferit de zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.