Agromoto.ro – Motosape utile in muncile pamantului!

motosapePosibilitatea de a avea astazi un tractor pe care sa-l folosim la cultivarea diferitelor portiuni de pamant pe care le detinem este foarte scazuta. In primul rand, atunci cand vine vorba de cheltuieli, trebuie precizat clar faptul ca nu este deloc avantajos din punct de vedere financiar sa investim intr-un tractor, mai ales daca nu suntem posesorii unor terenuri agricole de dimensiuni foarte mari. Ce e de facut in acest caz si care este alternativa la un tractor ? Ei bine, depinde foarte mult de suprafata de teren pe care vreti sa o lucrati cu utilajul pe care urmeaza sa il achizitionati. Daca aceasta este una mica sau medie, atunci se recomanda motosapa, pentru ca este la fel de utila si mult mai ieftina fata de orice alt tractoras. Unde gasiti motosape? Simplu: la magazinul online Agromoto.ro al companiei CM Tina din judetul Dolj.

Ce sunt aceste motosape si ce caracteristici au ?

Cunoscuta in domeniul agricol si sub denumirea de motocultor, motosapa reprezinta un utilaj cu dimensiuni reduse ce poate fi folosit de catre o persoana si are o constructie simpla cu un motor destul de mic.  Utilitatea unui asemenea aparat este una destul de cunoscuta de cei pasionati de domeniu.

O motosapa este extrem de folositoare atunci cand vine vorba de prelucrarea pamantului in vederea pregatirii acestuia pentru insamantare de culturi diverse. El mai este denumit si cultivator deoarece este o unealta deosebit de utila in orice gospodarie. De ce? Deoarece in mod usor si rapid reuseste sa pregateasca o suprafata de teren insemnata pentru a putea fi cultivata, fie cu legume sau chiar cu flori.

Motosapele comercializate de magazinul online Agromoto.ro sunt o gama aparte de utilaje care trebuie utilizate conform instructiunilor de la fabricant si nu trebuie exploatate in conditii necorespunzatoare. In absolut fiecare gospodarie in care este utilizata, motosapa este un instrument extrem de util, intrucat in timp foarte scurt si cu efort minim pregateste o suprafata de teren apreciabila.

Produsele oferite de Agromoto.ro sunt caracterizate de:

–  simplitate: dispun de o constructie simpla, ceea ce inseamna ca se pot manevra foarte usor in muncile agricole

– motoarele de care dispun au in general o putere mica;

– sunt echipate standard cu o sapa rotativa, care se monteaza la axul de iesire al transmisiei de final;

– la modul general o motosapa are doar o viteza: una pentru inainte si una pentru inapoi;

– in ceea ce priveste sapele rotative cu care sunt dotate, acestea au rolul de a afana si de a marunti superficial si chiar si in profunzime solul, totul depinzand de reglajul de lucru.

Ce tipuri de motosape comercializeaza Agromoto.ro si la ce sunt utile ?

motosapeDaca considerati  ca este timpul ca terenul sau gradina dumneavoastra sa fie lucrate cu o motosapa, tebuie sa stiti ca la magazinul online Agromoto.ro gasiti o gama diversificata de astfel de produse. Aceste motosape pot fi hobby, semiprofesionale, profesionale, pe motorina sau benzina. Magazinul mai comercializeaza motosape ieftine de la producatori de referinta in domeniu: motosapa Honda, motosapa Stager, motosapa Viking, motosapa Pubert, Motosapa BSR, motosapa Hecht. Orice model de motosapa ati achizitiona, acesta va va fi furnizat in ambalaj original si va beneficia de o garantie.

Cea mai populara dintre motosape este modelul Honda. Aceasta se utilizeaza pentru gradinile mici, de maximum 1500 mp. Cu ajutorul ei puteti pregati foarte bine solul. Si pentru ca toate culturile trebuie intretinute, motosapele Honda va pot ajuta deoarece sunt dotate si cu prasitoare si rarita.

Iata toate activitatile la care sunt utile motosapele Agromoto.ro:

–  sapatul: gratie frezelor laterale;

–  aratul: cu ajutorul unui plug clasic sau plug reversibil;

–  combaterea buruienilor cu ajutorul prasitoarei tractate;

–  pregatirea patului germinativ cu ajutorul frezei tractate;

–  cositul de faneata;

–  transportul cu remorca;

–  erbicidatul: cu ajutorul masinii de erbicidat tractata;

–  semanatul de legume, dar si plante prasitoare;

–  etc.

In afara de aceste motosape, magazinul online Agromoto.ro mai ofera spre vanzare si utilaje pentru tractor, generatoare de caldura, drujbe, freze de zapada, motoburghie, masini de maturat, aparate de sudura, compresoare de aer, taietoare fier/beton si multe altele.

Date de contact:

Bld. Nicolae Titulescu , nr 317 ab , Craiova, DOLJ

Telefon: 0768.743.575

Articol oferit de zoom-biz.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.