Ai o casa in Constanta? Alege o poarta din fier forjat!– Inomet Design

Gard-din-fier-forjat-5iyWtCand erai mic, camera ta era mobilata si aranjata dupa preferintele de la acea varsta; apoi, cand ai mai crescut si ai ajuns sa detii o intreaga locuinta, i-ai oferit fiecarei camere in parte un design conform personalitatii tale. Prin urmare, este normal ca acum sa iti doresti ca intreaga ta proprietate sa contina elemente care sa sublinieze ce gen de persoana esti. In cazul in care doresti ca vizitatorii tai sa iti recunoasca proprietatea ca fiind una amenajata cu bun-gust, iti recomandam alegerea portilor din fier forjat. Una dintre companiile care iti pune la dispozitie astfel de sisteme de ingradire este Inomet Design din Constanta.

Portile din fier forjat ii vor darui mereu proprietatii tale acel aer elegant, insa alegerea stilului iti apartine in totalitate. Fie ca doresti sa ii oferi proprietatii tale un look vintage sau un aspect modern, Inomet Design iti vine in ajutor cu o gama vasta de modele si cu posibilitatea de a alege un sistem de ingradire simplu sau complex, in functie de preferintele tale!

Avantajele portilor din fier forjat sunt multiple; in primul rand, trebuie sa remarcam gama larga de posibilitati pe care acestea le ofera. Fie ca doresti o poarta pentru cladirea in care iti dezvolti afacerea sau o poarta pentru propria locuinta, portile din fier forjat sunt cea mai buna alegere.

Inainte de toate, fierul forjat este un material rezistent la intemperii si nu este afectat de trecerea timpului. Mai mult decat atat, portile din fier forjat sunt tratate inainte de utilizare cu lacuri impotriva oxidarii si cu grund anticoroziv. Astfel, nu va trebui sa iti faci griji nici din cauza ruginii, nici din cauza altor substante ce le-ar putea dauna aspectul general odata cu trecerea timpului.

In plus, portile din fier forjat iti ofera posibilitatea de a-i conferi proprietatii tale un look in totalitate unic. Inomet Design iti pune la dispozitie o gama vasta de modele, cu elemente ornamentale, motive florale si diverse imbinari de linii. Portile din fier forjat sunt disponibile si in diferite culori si grosimi, fiind sau nu placate cu policarbonat.

Pentru a spori intimitatea proprietatii tale, portile pot fi realizate si prin combinatii intre fier forjat si plexiglass sau fier forjat si elemente de beton. Mai mult decat atat, compania noastra iti ofera o gama larga de elemente de feronerie, pentru ca rezultatul final sa fie cel pe care ti l-ai dorit!

Inomet Design executa o gama vasta de produse din fier forjat, inox sau fier. Pe langa portile din fier forjat, poti apela la ajutorul nostru daca ai nevoie de: balustrade, copertine, scari metalice, mobilier din inox, garduri si multe altele. In plus, compania se ocupa cu productia si comercializarea unei serii de accesorii auto: praguri, portbagaje, bulbaruri.

Alege eleganta si rezistenta cu portile din fier forjat Inomet Design Constanta! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Inomet Design, date de contact:

Adresa: Bd-ul I.C. Bratianu, nr 45, Constanta

Telefon / Fax : 0341 419 299

Nr. mobil: 0722 737 440 sau 0762 641 399

Articol oferit de zoom-biz.ro.

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.