Ai grija de gradina ta prin sisteme de irigatii de la Irigo

sisteme de irigatii

Pentru ca gradina sau peluza ta sa primeasca o cantitate de apa suficienta si sa arate perfect, modul traditional de udare prin furtun nu se poate compara cu udarea prin sisteme de irigatii performante. Acest tip de sistem asigura o viata lunga gazonului si o ingrijire excelenta, fara sa se mai depuna efort fizic. Indiferent daca este vorba de o peluza, de o gradina de flori sau o gradina de legume, aceste sisteme performante isi fac datoria cu profesionalism.

Asadar, daca va doriti sa achizitionati sisteme de irigatii pentru a va usura munca in gradina, Irigo vine in ajutorul tau. Irigo este o firma specializata in proiectarea si instalarea diverselor tipuri de sisteme de irigatii. Astfel, sistemele de irigatii achizitionale de la Irigo vor avea o durata mare de viata, iar in cazul in care sunt nevoie de reparatii, firma va avea grija de acest aspect.

Tipuri de sisteme de irigatii

Utilizarea de sisteme de irigatii pentru a uda gradina sau peluza sunt tot mai raspandite in zilele noastre. Aceste sisteme performante acorda cantitatea ideala de apa pentru ca gradina sa arate si sa se dezvolte exceptional. In plus, aceste sisteme de irigatii au scopul de a economisi apa, daca sunt instalate de oameni priceputi in domeniu, cum ar fi Irigo.

Tipuri de sisteme de irigatii:

  • Sisteme de irigatii prin picurare  – se ocupa de udarea radacinilor plantelor si le ofera exact cantitatea de apa necesara intr-un timp lent. Acest sistem de irigare are un consum redus de apa spre deosebire de cel prin aspersoare. Mai mult, acest sistem este conceput pentru a impiedica variatele buruieni sa isi faca din nou aparitia, dar ajuta si la impiedicarea de avaporare a apei.
  • Sisteme de irigatii prin apersiune – acest sistem functioneaza ca niste precipitatii. Ele au in dotare tevi ce sunt ingropate in pamant, iar apa este distribuita gradinii prin pompare. Aceste sisteme pot imprastia apa pe suprafete mari sau mici in functie de gradina pusa la dispozitie.

Caracteristicile tipurile de sisteme de irigatii prin apersiune

La Irigo sunt puse spre vanzare doua tipuri de sisteme de irigatii prin apersiune si anume: tipurile spary si rotative. Apersoarele spary sunt concepute pentru utilizare in spatii reduse, iar cele rotative sunt ideale pentru acoperirea unei suprafete mai mari. Sistemele de tip spary au o raza mica de actiune si o rata de precipitatii mare. Apersoarele trebuie instalate cu ajutorul unor duze, fara de care nu se pot utiliza. Duzele sunt fixe sau reglabile din plastic care sunt rezistente la coroziune. Asadar, la Irigo veti avea posibilitatea de a gasi sisteme de irigatii pentru toate tipurile de peluze si gradini.

Achizitionarea de sisteme de irigatii de la Irigo

Daca va doriti sa achizitionati sisteme de irigatii rezistente si de calitate superioara, atunci Irigo este raspunsul la toate cautarile dumneavostra. Daca va doriti sa nu mai stati ore in sir la cozi si sa nu mai consumati carburant, Irigo va asteapta comenzile realizate online.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.