Ai nevoie de electropalane? Apeleaza la Axa Service!

Axa Service va pune la dispozitie o serie de utilaje destinate transportului de sarcini (macarale, electropalane, poduri rulante, etc.) si piese de schimb pentru acestea. Fiabilitatea si durata indelungata de exploatare a acestor echipamente extrem de utile in orice domeniu care se confrunta cu ridicarea de greutati mari, au fost dovedite si constate de catre numerosi utilizatori care le-au achizitionat.

Despre electropalane

Aceste echipamente de ridicat provin de la un important producator in domeniu: OMIS- ce are o prezenta indelungata pe piata de specialitate, de aproape jumatate de secol. Sunt fabricate in acord cu cele mai inalte standarde de calitate, respectand normativele legislative aflate in vigoare in acest domeniu. Electropalanele sunt extrem de utile in activitatile ce implica ridicarea greutatilor de la sol. Spre deosebire de podurile rulante care se plimba pe grinda, electropalanele sunt utilaje fixe, dar care se pot roti.

Cum alegeti electropalane de care aveti nevoie?

Atunci cand doriti achizitionarea unor astfel de echipamente, trebuie sa aveti in vedere anumite caracteristici ale acestora pentru a va asigura ca faceti alegerea corecta. Spre exemplu, trebuie sa luati in considerare puterea motorului si franele electromagnetice cu care sunt prevazute aceste motoare astfel incat sa fiti convinsi ca se pot utiliza cu succes pentru ridicarea si transportarea obiectelor pe care le folositi in domeniul vostru de activitate. De asemenea, trebuie sa aveti grija ca rigla pe care se plimba caruciorul, sa fie perfect orizontala astfel incat sa nu aiba loc eventuale alunecari ale rolelor caruciorului si sa evitati posibilele accidente. In cazul in care aveti nevoie de suport tehnic in momentul achizitionarii electropalanelor, nu ezitati sa solicitati ajutorul personalului competent si experimentat al companiei Axa Service. Din partea sa nu veti primi niciodata un refuz, ba dimpotriva, veti fi tratati cu amabilitate si maxima atentie.

Axa Service va ofera electropalane eficiente!

Compania Axa Service din Bucuresti este partenerul ideal al oricarei persoane care este in cautarea unor electropalane fiabile, oferite la preturi avantajoase. Electropalanele, indiferent de tip (fixe, cu motor electric sau manuale), sunt echipamente ce vor facilia procesele de ridicare si transport al sarcinilor grele. Veti fi incantati sa descoperiti niste aparate care va ajuta la economisirea spatiului si la maximizarea productivitatii, la manevrarea cu usurinta la ridicare si coborare a obiectelor datorita vitezelor care se pot regla, de produse echipate cu frane durabile, etc.

Mergem pe principiul ca, intr-o relatie de afaceri increderea si profesionalismul sunt esentiale, iar acestea nu vor lipsi niciodata dintr-un parteneriat pe care il veti lega cu noi.

Despre Axa Service

electropalaneAvand in vedere experienta vasta si competentele deosebite pe care le-am dobandit in decursul timpului in acest domeniu, ne consideram a fi solutia perfecta a oricarui client. Pe langa produsele oferite, suntem bucurosi sa va intampinam si cu servicii de exceptie in ceea ce priveste: proiectarea, executia, montarea, demontarea, dar si amplasarea pe santiere a instalatiilor de ridicat comercializate. Indiferent de complexitatea solicitarilor voastre, va asiguram ca acestea vor fi solutionate in timp util, si, mai ales, intr-un mod eficient, care sa va aduca satisfactie maxima.

Oferim garantie pentru orice echipament instalat/ vandut de catre societatea noastra (pentru electropalane, macarale, poduri rulante, etc.), cu conditia ca acesta sa fie folosit conform manualului de utilizare. Va asteptam!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.