Ai nevoie de transport in Timisoara? Inchiriaza o masina cu Divieto!

Inchirieri-masini-ieftine-GQDRPPersoanele care calatoresc foarte des in interes de afaceri stiu cat de greu este sa te acomodezi in fiecare zi cu alt oras, alta locuinta, alt traseu si oameni noi. In special in cazurile in care nu cunosti indeajuns de bine orasul, nu vei avea timpul necesar pentru a te informa cu privire la mijloacele de transport in comun disponibile si, pentru ca te afli in acest oras in scop profesional, nu vei avea timp pentru plimbari.

In cazul in care afacerile te aduc in Timisoara, iti va fi mult mai usor sa te acomodezi daca vei avea la dispozitie in fiecare zi aceasi metoda sigura de transport: o masina inchiriata. Compania Divieto este unul dintre locurile in care poti gasi masini de inchiriat, pentru a economisi timp in momentul in care trebuie sa ajungi de la un birou la celalalt.

Desigur, inchirierea unei masini este solutia ideala si in cazul in care te afli in vacanta in Timisoara. O masina te ajuta sa ajungi mult mai repede la destinatia dorita, in special in cazul in care aceasta se afla in afara orasului. In plus, este o metoda mult mai confortabila pentru tine si pentru cei dragi, si va veti putea bucura de scurte excursii cu masina care va vor oferi amintiri memorabile.

Prin inchirierea unui autoturism, eviti atat aglomeratia din vehiculele utilizate pentru transportul in comun, insa ai la indemana si o metoda mai sigura de a calatori. In momentul in care apelezi la serviciile de transport in comun, exista nenumarate riscuri, cum ar fi disparitia obiectelor personale valoroase. Mai mult decat atat, in cazul in care inchiriezi o masina, esti propriul tau sofer: tu esti cel care decide la ce ora vei pleca si ce traseu vei urma. Astfel, nu vei fi nevoit sa mergi pe jos pana la cea mai apropiata statie sau sa pleci la o ora inaintata pentru a prinde singurul autobuz disponibil.

Divieto iti intelege necesitatile cand vine vorba de transportul in orasul Timisoara si iti ofera posibilitatea de a calatori cu stil, in urma inchirierii uneia dintre masinile disponibile in flota noastra:

  • Dacia Logan, 1,4 MPI
  • Dacia Logan, 1,6 MPI
  • Dacia Sandero, 1,6 MPI
  • Dacia Logan MCV, 1,5 DCI
  • Renault Symbol, 1,2 MPI
  • Renault Symbol, 1.4 MPI

Toate masinile noastre se afla intr-o stare extraordinara, iar tu ai posibilitatea de a inchiria masina preferata indiferent de durata. Mai mult decat atat, iti punem la dispozitie polite de asigurare speciale si iti putem oferi chiar si sofer! In cazul in care vizitezi pentru prima data Timisoara si nu stii de unde sa incepi, iti vom pune la dispozitie toate informatiile necesare legate de rute si obiective turistice, dar si informatii rutiere.

Vizita in Timisoara va fi o experienta mult mai frumoasa daca vei apela la serviciile rent a car Divieto Timisoara! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

DIVIETO, date de contact:

Telefon / fax:

telefon: ++40-256-281614
mobil: ++40-728-129711, ++40-744-772324
fax: ++40-256-281614

Adresa: S.C. DIVIETO S.R.L., str. Bistrei nr. 18B, 300320 Timişoara

E-mail: divieto@divietotm.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.