Ai nevoie de ulei de tratament termic, si nu stii la cine sa apelezi? Facility Distrib iti vine in ajutor!

ulei de tratament termic

Orice masinarie sau utilaj functioneaza cu ajutorul  accesoriilor si consumabilelor, de aceea este foarte important si necesar sa acorzi o atentie deosebita produselor pe care le folosesti atunci cand vine vorba de echipamente pe care le folosesti periodic. In cazul in care ai nevoie de un furnizor de incredere care sa-ti ofere uleiuri si vaseline, alegerea perfecta o reprezinta compania Facility Distrib. Compania vine in intampinarea clientilor cu o gama variata de produse destinate industriei alimentare si nu numai, precum: ulei de tratament termic, rulmenti radiali cu bile, schimbatoare de caldura, pompe, pasteurizatoare, ventile, robineti de proba, filtre, armaturi din inox, sisteme de control, oale de condens, umidificatoare, uleiuri de motor hidraulice, de circulatie, motoare electrice trifazate, monofazate si cu inverter incorporat, detergenti industriali pentru haine, detergenti pentru masini automate de spalat vase, echipamente de protectie, scule si intretinere.

Daca esti in cautarea unor produse de inata calitate si la preturi avantajoase pentru intretinerea utilajului, nu mai sta pe ganduri si arunca o privire pe oferta Facility Distrib!

La ce se foloseste ulei de tratament termic, de la Facility Distrib?

Ulei tratament termic se poate folosi in mai multe aplicatii cu temperatura, cum ar fi: tratamentele termice ca fluide tehnologice, acestea avand rolul de a realiza trasferul termic, de a raci piesele realizate din otel si de a lubrifia suprafetele. Specialistii companiei Facility Distrib iti vor oferi solutia ideala in alegerea uleiul de tratament termic, potrivit pentru aplicatia ta, tinand cont de caracteristicile produsului. Cel mai des, ulei de tratament termic este ales in functie de vascozitatea cinematica, in funtie de densitate, de indicele de vascozitate per minut, punctul de inflamabilitate, punctul de curgere si cifra de acizditate.

Ulei tratament termic de inalta calitate si la cele mai atractive, vei gasi doar la Facility Distrib!

In cadrul companiei Facility Distrib vei gasi o gama variata de ulei de tratament termic, la cele mai atractive preturi si de foarta buna calitate! Uleiul de tratament termic este obtinut prin combinarea unor ingrediente care sunt atent selectionate, si anume: uleiuri si aditivi care permit ca performantele produsului  sa fie maxime, pe masura asteptarilor tale. Daca alegi sa achizitionezi ulei de tratament termic de la Facility Distrib, vei beneficia de calitatea acestuia deoarece este foarte rezistent la oxidare, oferindu-ti un grad ridicat de stabilitate termica.

Un alt avantaj al acestui uleiuri, il reprezinta faptul ca, are un punct de inflamabilitate marit, ceea ce iti va permite sa folosesti produsul in conditii de maxima siguranta, chiar si in cazul temperaturilor foarte ridicate.Totodata, minimizeaza pierderile perin evaporare, are o fluiditate exceptionala si o capacitate foarte buna de racire. Acestea sunt doar cateva dintre avantajele pe care ulei de tratament termic le are.

Asadar, daca vrei sa achizitionezi ulei de tratament termic, de inalta calitate si la preturi atragatoare, arunca o privire pe oferta companiei, accesand pagina web www.facilitydistrib.ro . Pentru mai multe informatii despre produs, poti contacta reprezentantii – 0371 159 978. Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posibil si cu promptitudine, oricarei solicitari venite din partea oricarui client.

Daca vrei sa te bucuri de avantajele acestui ulei de tratament termic, alege Facility Distrib!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.