Ai probleme in casnicie? Iata ce trebuie sa faci! – Psiho Consult DC

Terapie-de-cuplu-P8URwDesi la inceputul unei casatorii toate lucrurile sunt bune si frumoase, iar fericirea este maxima, dupa o anumita perioada de timp care se poate numara in ani sau zeci de ani, in unele casnicii se intampla sa apara neintelegeri din diverse motive banale sau mai serioase.

Daca nu reusiti sa mai comunicati cu partenerul de viata, iar in mintea voastra incolteste ideea unui divort, inainte de a trece la fapte si de a vorbi cu un avocat pentru acest lucru, este reconfortant sa stiti ca ati facut tot posibilul pentru a va salva mariajul, cu atat mai mult daca se afla si copii la mijloc, copii care au cel mai mult de suferit de pe urma acestor imprejurari nefaste. Insa, daca nu iti doresti sa ajungi in aceasta situatie limita, o poti preveni apeland mai devreme la serviciile de psihoterapie familiala oferite de compania Psiho Consult DC din Bucuresti.

Chiar daca ati fi crezut ca la noi in tara familiile nu sunt foarte deschise acestei modalitati de aplanare a conflictelor, din ce in ce mai multe persoane capata incredere in psihoterapia familiala si apeleaza la aceste servicii, sedintele respective reprezentand momentul in care partenerii isi pot spune fara ocolisuri toate nemultumirile si ofurile care s-au acumulat de-a lungul timpului si momentul in care specialistii le pot da, acestora, sfaturi practice.

Prin intermediul servciilor de psihoterapie familiala oferite de catre specialistii companiei bucurestene Psiho Consult DC, se urmareste reducerea sau rezolvarea conflictelor patogene si anxietatea din relatiile interpersonale. De asemenea, scopurile acestei terapii sunt cele de a promova relatii adecvate rolurilor fiecarui membru, de a optimiza capacitatea familiei ca intreg si a fiecarui membru de a face fata amenintarilor din interiorul si exteriorul sistemului, de a imbunatati perceptia asupra anumitor fapte, de a focaliza atentia membrilor familiei asupra nevoilor emotionale ale fiecaruia si de a orienta familia catre maturizare, catre acceptarea si intelegerea celorlalti prin influentarea valorilor si identitatii familiei.

Daca va confruntati in familia voastra cu episoade de gelozie sau violenta (fizica, verbala), cu cazuri de dependenta (droguri, alcool), comportament deviant, caracteristici patologice sau daca exista cazuri de boli incurabile sau in faza terminala, serviciile de psihoterapie familiala va pot ajuta sa treceti peste aceste perioade dificile si sa le faceti fata avand un comportament corespunzator.

Daca nu stiati, in alte tari consilierea familiala este obligatorie si necesara inaintea unui divort. Aceasta poate schimba parerea partenerilor si implicit, viata acestora. Este de inteles ca, in urma unei terapii de acest tip oricat de mult s-ar stradui specialistii sa schimbe anumite lucruri, unele cupluri ajung iremediabil la despartire, insa sunt si unele care isi mai acorda o noua sansa, admitand ca daca divortau savarseau o greseala grava.

Incercarile la care este supusa o familie de-a lungul timpului, pot reprezenta o reala amenintare pentru unitatea acesteia, trebuie insa, sa stii cum sa le previi. Daca nu iti reuseste actionand de unul singur, specialistii companiei Psiho Consult DC sunt aici pentru a te ajuta in incercarile tale de preventie sau de rezolvare a problemelor cu care te confrunti.

Familia este unitatea de baza a societatii noastre! Sa avem grija de ea! – Psiho Consult DC

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.