Ajutor chirurgical de specialitate garantat de Clic Med

Chiar daca sistemul sanitar din Romania nu este cel mai avansat sau cel mai specializat, avem totusi doctori cu experienta si cu vaste cunostinte ce pot salva vieti, indiferent de situatie si indiferent de afectiunile de sanatate cu care pacientii s-ar putea confrunta. Din pacate, insa, dotarile spitalelor de stat lasa de dorit in continuare si asta chiar daca au inceput sa se adopte anumite masuri in acest scop. Spre deosebire de spitalele de stat, spitalele sau clinicile private vin in intampinarea pacientilor cu dotari de ultima generatie si cu conditii apreciabil imbunatatite, conditii ce sunt, insa, de cele mai multe ori, acoperite de tarife mai ridicate.

Indiferent de domeniul de activitate la care ne referim, atunci cand doriti achizitionarea de aparatura medicala, compania Clic Med va pune la dispozitie aparatura si produse de cea mai buna calitate. In acelasi timp, prin Clic Med sunteti siguri ca alegeti si beneficiati de cel mai bun raport calitate / pret existent pe piata de profil din Romania. Printre produsele comercializate de aceasta companie se numara si aspiratoarele chirurgicale. Acestea sunt disponibile intr-o gama diversificata de modele, fiecare produs putand fi achizitionat pentru eficientizarea si imbunatatirea interventiilor chirurgicale de specialitate.

Aspiratoarele chirurgicale se adreseaza atat mediului medical privat, cat si celui de stat, fiind destinate clinicilor sau spitalelor de specialitate. Aspiratoarele de acest profil sunt, de regula, utilizate in interventii chirurgicale minore, in care este necesara „aspirarea” de tesuturi. Desigur, aceste echipamente medicale sunt utilizate si in alte scopuri: pentru indeplinirea cu succes a numeroaselor interventii si pentru tratarea numeroaselor afectiuni. Aspiratoarele chirurgicale aduc un plus in interventiile chirugicale, acestea fiind intrebuintate pentru evitarea complicatiilor ulterioare, pentru evitarea infectiilor si pentru a facilita si optimiza munca depusa de personalul medical autorizat si calificat.

Dupa cum am specificat deja, aspiratoarele chirurgicale sunt disponibile intr-o gama diversificata de modele constructive. Acestea sunt fiabile si au o putere sporita, sunt usor de curatat si sunt rezistente la socuri mecanice datorita materialelor de calitate utilizate la fabricarea lor (de tip ABS). Aspiratoarele chirurgicale comercializate de compania Clic Med au incorporate recipiente de colectare de diferite capacitati, au un sistem de actionare la pedala sau nu (in functie de model), iar transportul in siguranta al acestora este sustinut de rotile antistatice, prevazute cu frane (doua dintre ele). Bateria dureaza mult timp, aspiratoarele avand o putere de aspiratie ridicata, dimensiuni si consum variate.

Pentru a beneficia de toate acestea nu trebuie decat sa alegeti aspiratorul sau aspiratoarele chirurgicale de care aveti nevoie. Echipamentele medicale sunt disponibile pe site-ul oficial al companiei Clic Med, loc de unde puteti achizitiona si alte produse care se utilizeaza in acest mediu, la preturi avantajoase fara a face rabat de la calitate. Aspiratoarele chirurgicale Clic Med comandate vor fi livrate prin intermediul unei companii de curierat rapid. Sunt noi si, desigur, oferite cu garantie proprie. Pentru a obtine sau solicita si alte informatii referitoare la aceste aspecte, nu ezitati si utilizati datele de contact de mai jos.

Clic Med, date de contact

Pentru produsele prezentate pe clicmed.ro, va stam cu placere la dispozitie
de luni pana vineri intre orele 09:00 – 17:00 la urmatoarele numere de telefon:
-Fix: 037 4921864
-Fax: 034 1818898
-Mobil: 075 2542633

Articol oferit prin reteaua Zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.