Akkord Group – specialistul sculelor si instrumentelor de masura

Durimetre de banc, durimetre portabile cu ultrasunete, durimetre portabile de impact, durimetre portabile pentru aluminiu, masini de masurat 2D/3D, rugozimetre digitale, aparate de masurat acoperiri, aparate de masurat grosimi, aparate de masurat vibratii, tahometre, turosmetre, termometre, termo-higormetre, multimetre, cantare si balante digitale – aceasta este cartea de vizita cu care compania Akkord Group se prezinta in fata partenerilor si clientilor sai.Akkord

Firma va pune la dispozitie o gama variata de produse destinate sectorului industrial, de la scule felurite, pana la consumabile de tot felul.

In oferta Akkord Group vei gasi tot ce va trebuie, in materia instrumentelor de masura (sublere, micrometre, truse de alezaj, calibre, grosimetre), a instrumentelor optice (lupe, microscoape, video endoscoape), a aparatelor de masura (durimetre, rugozimetre, tahometre, multimetre, cantare), a sistemelor de ridicare (role transportoare, cricuri hidraulice, pompe, role de schimb), a sculelor pneumatice (biaxuri, masini de slefuit, masina de gaurit, pistoale unghiulare, dalti pneumatice, pile pneumatice), a sculelor de mana (chei cu clichet, chei tubulare, surubelnite, extractoare, scule aschietoare; adezivi), dar si a utilajelor industriale (masini de gaurit cu coloane, strunguri, masini de frezat).

Responsabilitatea si profesionalismul si-au spus cuvantul, compania Akkord Group reusind sa satisfaca cerintele si gusturile tuturor clientilor sai, al caror portofoliu este unul impresionant.

Specialistii firme sunt non-stop la dispozitia clientilor cu cele mai profesionale si oportune sfaturi in domeniu, consultanta si consiliere de specialitate.

Produsele sunt la cele mai inalte standarde de calitate, preturile acestora fiind mult sub cele practicate de concurenta.

De la durimetre speciala si variate, la masini de masurat 2D/3D, de la rugozimetre digitale la aparate de masurat acoperiri, de la aparate de masurat grosimi la aparate de masurat vibratii, de la tahometre si turosmetre la termometre, de la termo-higormetre si multimetre, de la cantare felurite la balante digitale- toate produsele firmei Akkord Group sunt cele mai bune de pe piata, ele garantand servicii de calitate superioara.

Durimetrele comercializate de compania Akkord Group sunt de mai multe tipuri si categorii, atat de banc cat si portabile.

Durimetrele, fabricate la cele mai ridicate standarde de calitate, sunt utilizate pentru testarea duritatii materialelor, ele fiindu-va de mare ajutor in stabilirea duritatii materialelor confectionate din plastic sau metal.

Akkord 2In oferta firmei Akkord Group veti gasi o multitudine de produse de masurare a calitatii, in functie de necesitati si cerinte : durimetre de banc -Brinell, Rockwell, Universal, Vickers, durimetre portabile cu ultrasunete, durimetre portabile de impact -Sauter, Time sau durimetre portabile pentru aluminiu,

Duritatea reprezinta rezistenta pe care o manifesta un material la strapungerea cu un corp, ea reprezentand un raspuns la metoda de testare aleasa.

Durimetrele portabile, usor de utilizat, sunt destinate masurarii duritatii diferitelor materiale metalice si nemetalice, fie ca acestea sunt sau nu tratate :

  • Se recomanda in spatiile de productie cu piese mari ori grele, montate pe diferite utilaje
  • Au posibilitatea sa masoare duritatea, in diferite pozitii, inclusiv cea rasturnata
  • Are limite reglabileAkkord 1
  • Pot memora date, in functie de setari
  • Dispun de un penetrator integrat
  • Au un design special si dimensiuni variabile
  • Pot fi folosite pentru masurarea diferitelor tipuri de duritati
  • Sunt fiabile si usor de utilizat

Pentru precizie si calitate, pentru servicii de calitate in orice domeniu, alege produsele comercializate de firma Akkord Group – specialistul sculelor si instrumentelor de masura

Citeste alte articole interesante, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.