Alege arcuri de tractiune de la MM Arc!

Arcurile sunt organe de masini cu care se realizeaza o legatura elastica intre anumite piese sau subansamble ale unei masini. Datorita formei lor si a caracteristicilor mecanice ale materialelor din care sunt confectionate, arcurile au capacitatea de a se deforma sub actiunea unei forte exterioare, preluand de la aceasta forta mecanica si inmagazinand-o sub forma de energie de deformatie. Dupa modul de actionare a sarcinii exterioare, arcurile se clasifica in: arcuri de tractiune, arcuri de torsiune, arcuri de compresiune si arcuri de incovoiere. Materialele ce se utilizeaza la constructia arcurilor trebuie sa aiba caracteristici cum ar fi: rezistenta ridicata la rupere, rezistenta mare la temperaturi inalte, rezistenta la coroziune, dilatatie termica redusa, rezistenta mare la oboseala.

Arcuri de tractiune de la MM Arc

 

Alege arcuri de tractiune de la MM Arc!Compania MM Arc din Sibiu produce si comercializeaza arcuri din sarma rotunda infasurate la rece, arcuri de compresiune, arcuri de tractiune si de torsiune, dar si sigurante elastice din sarma rotunda.

Compania a fost infiintata in anul 1991 si de atunci comercializeaza numai produse de calitate. Arcuri de tractiune produse de catre aceasta companie functioneaza prin intermediul unor ochiuri de prindere, avand forma unui carlig. Acestea sunt fabricate printr-un procedeu de deformare a spiralelor, astfel incat la capetele arcului existand posibilitatea anexarii unor piese atasate.

Arcurile sunt confectionate din sarma rotunda si prezinta diametre care variaza intre 0,20 mm si 12 mm. Arcurile de tractiune au caracteristica elastica liniara si se realizeaza cu spiralele infasurate strans, asa incat spiralele sunt in contact in stare libera si sunt apasate reciproc, cu ajutorul unei forte initiale de pretensionare. Caracteristica liniara se intalneste doar la arcuri care lucreaza fara frecare. Ce este aceasta caracteristica elastica? Aceasta reprezinta dependenta dintre forta (sarcina) exterioara care actioneaza asupra unui arc si deformatia elastica pe directia fortei. Arcurile care prezinta caracteristica liniara sunt cel mai des intalnite, dar se pot utiliza si arcuri care au rigiditate variabila. In calculul arcurilor de tractiune este recomandat a se lucra cu rezistente admisibile micsorate cu 12% fata de cele folosite la calculul arcurilor de compresiune.

De ce sa alegi firma MM Arc?

 

Pentru aceasta companie fiecare client este important, pentru ca se pune mare pret pe calitatea serviciilor oferite, pe seriozitate, pe disciplina si mai ales pe Alege arcuri de tractiune de la MM Arc!comunicarea client-vanzator. De aceea, ei dau dovada de o mare disponibiltate in a primi sugestii si propuneri avantajoase, care duc la imbunatatirea ofertei actuale de pe piata si la o mai buna colaborare cu celelalte companii.

Un parteneriat bazat pe incredere, profesionalism, devotament, incredere si seriozitate, plus servicii de calitate, pare a fi reteta pe care aceasta companie o foloseste inca de la infiintare. Inca de la primirea unei cereri de produse, fie ele arcuri de tractiune, din sarma rotunda infasurate la rece sau de compresiune, aceasta companie este atenta la toate detaliile care ar putea interfera in procesul de productie. Se tine cont de profilul companiei, de cerintele acestora cu privire la produse, dar si de pretentiile si asteptarile lor, in ceea ce priveste calitatea servicilor.

Pentru mai multe detalii referitoare la arcuri de tractiune comercializate de catre MM Arc, nu ezitati sa ii contactati atat prin intermediul site-ului cat si telefonic.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.