Alege Lasere Gravura de la Multitech

prod_foba_c0100_largeCompania Multitech este din Brasov si activeaza in domeniul distributiei de echipamente si consumabile de marcare si codificare pentru diferite industrii. Parteneriatele ce le-a dezvoltat aceasta companie in decursul timpului sunt cu clienti din industria bunurilor de consum, farmaceuticelor, produselor industriale si nu numai.
Scopul acestei companii este de a imbunatati productivitatea clientilor lor, oferindu-le solutii eficiente si personificate, care sa le aduca satisfactie maxima. In acelasi timp, doresc sa protejeze si sa dezvolte brandurile pe care clientii le detin si sa le ofere sprijin real in fata tendintelor si reglementarilor din industrie.

Produsele oferite de aceasta companie spre vanzare au un raport pret-calitate foarte bun si sunt sofisticate din punct de vedere tehnologic, avand o durata de exploatare destul de indelungata.

Lasere gravura pentru profesionisti
Laserele de gravura pe care aceasta companie le pune la dispozitia dumneavoastra sunt capabile sa realizeze aproape orice tip   de lucrare. Gravurile obtinute cu ajutorul acestor lasere se disting prin eficienta, durata indelungata de exploatare, usurinta in intretinere, performanta, costuri reduse, design compact, constructie robusta etc. si conving prin permanenta, stralucire, preizie si protectie impotriva falsificarii.

Domenile de utilizare in care aceste lasere sunt utile sunt foarte multe, putand fi folosite pentru gravarea diverselor tipuri de materiale, precum: ceramica, sticla, metale, matriale plastice, materiale organice etc.
Aceste echipamente sunt concepute dupa cele mai inalte standarde de calitate, aplicand marcari foarte fine, fiabil si rapid, in conditii de toleranta zero si calitate maxima, pe produse statice sau pe produse aflate in miscare, in functie de tipul ales de dumneavoastra. Cele mai multe dintre versiuni permit configuratii individuale si aplicatii industriale variate. Se pot integra cu usurinta in fluxuri de productie sau statii de lucru avand in vedere dimensiunile acestora. Asigura mentinerea integritatii materialelor care se doresc a fi gravate, oricat de sensibile ar fi acestea.

Gravarea materialelor se poate face foarte usor acum cand exista posibilitatea de a opta pentru echipamentele oferite de catre compania Multitech din Brasov. Acestea va permit sa produceti obiectele dorite cu un nivel ridicat de precizie si cu o repetabilitate perfecta. Cu ajutorul lor chiar și cele mai mici si mai delicate regiuni pot fi prelucrate perfect. Gravarea cu laser utilizand echipamentele oferite de catre saceasta companie, garanteaza mai multa rentabilitate decat metodele traditionale.

Ce alte produse ofera firma Multitech?

Compania Multitech va pune la dispozitie si exhaustoare laser cu debit de aer 180mc/h, 300mc/h sau 380mc/h. Exhaustoarele laser sunt niste dispozitive care au rol de evacuare a fumului rezultat din aplicatiile laser.
Designul si functiile pe care acestea le detin pot satisface cele mai exigente nevoi de performanta, avand, in acelasi timp, o durata indelungata de exploatare. Sunt fiabile, au o constructie compacta si robusta, sunt usor de instalat, de utilizat si de intretinut. Au un nivel de zgomot redus, amprenta mica la sol si costuri mici de inlocuire a filtrelor. Mentin un mediul de lucru sigur, curat si lipsit de miros, asigurand un timp de functionare maxim. Este important de stiut ca intretinerea fitrului este obligatorie pentru a preveni depunerea fumului si reziduurilor pe componentele optice ale laserului ce pot compromite calitatea marcajului.

Profesionalismul, seriozitatea, competenta, flexibilitatea si transparenta de care compania Multitech da dovada sunt doar cateva dintre caracteristicile care o recomanda ca fiind partenerul ideal pe care va puteti baza in orice moment. Pentru detalii, nu ezitati sa contactati echipa Multitech.

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.