Alege rulouri transparente pentru o terasa protejata

IMG_4703Ploaia si fenomenele meteo nefavorabile iti pot afecta locuinta, terasa, fie ea personala, sau din cadrul afacerii pe care o ai. Pentru un confort garantat ai nevoie de rulouri transparente. Un sistem care se monteaza usor si care asigura o protectie sporita teraselor si nu numai.

In cazul in care ai o cafenea cu terasa amenajata, dar neprotejata si incepe ploaia, ce crezi ca vor face clientii? Bineinteles ca vor parasi cafeneau. Dar daca terasa este dotata cu rulourile transparente care nu permit ploii sa afecteze buna functionare a terasei? In cazul acesta clientii vor fi feriti de ploaie si chiar vor putea petrece mai mult timp in cafenea.

La cine sa apelez pentru rulouri transparente?

Pentru un confort maxim si o protectie sporita impotriva intemperiilor omul a cautat diverse metode si sisteme. Astfel au aparut tot felul de sisteme pentru protectie impotriva conditiilor meteo nefavorabile, de la copertine si pana la accesorii pentru inchiderea teraselor. Evolutia tehnologica a dus la aparitia bine cunoscutelor rulouri transparente. Compania Confort System comercializeaza astfel de rulouri fabricate din cristal transparent de cea mai buna calitate.

Confort System se ocupa de masuratori, proiectarea si montarea sistemelor. Astfel incat sa ai garantia ca de la inceput si pana la final vei lucra cu o singura echipa, instruita corespunzator, care va executa lucrarea in cel mai scurt timp posibil. Toate astea ca la final sa te bucuri de un produs de calitate, rezistent un timp indelungat. Rulourile transparente sunt accesibile ca pret si au un design estetic ce se va potrivi cu orice arhitectura.

De ce sa folosesc rulouri transparente?

Pe langa faptul ca sunt elegante, rulourile transparente sunt si foarte practice. Se monteaza in general in cazul teraselor. Cand este cald si frumos rulourile se strang, iar in cazul zilelor ploioase, sau atunci cand conditiile meteo nu sunt prielnice, aceste rulouri se desfac si acopera cu succes zona de trecere. Sunt o alternativa ideala cand montarea unui geam este dificila, sau locul nu permite. Pana la urma un geam este mult mai scump si nu poate fi inlaturat in zilele calduroase.

Rulourile transparente pot fi utilizate, pentru uz casnic, sau in cadrul unei afaceri, precum un restaurant, o cafenea, etc. Aceste rulouri transparente sunt folosite in principal in sezoanele primavara-toamna. Cu toate astea, pe timpul iernii asigura o durata de viata indelungata terasei. Clientul alege dimensiunile sistemului in functie de preferinte si necesitati. Confort System comercializeaza rulourile transparente simple, sau incasetate. In cazul rulourilor transparente simple, rularea se realizeaza utilizand o manivela cu ax fix. In timp ce, in cazul rulourilor transparente incasetate, rularea se realizeaza manual (utilizand o manivela), sau electric (fiind dotate cu motor special).

Daca vrei ca afacerea ta sa prospere, sau daca doresti sa ai o terasa amenajata, atunci apeleaza cu incredere la produsele si serviciile prestate de Confort System. Poti vizita magazinul de prezentare din Bucuresti, Bdul. Nerva Traian, Nr 16, Bl. M35, Sc. 3, poti apela la numarul de telefon 0751.221.981, sau poti trimite un email la adresa office@confortsystem.ro. In oricare din cazuri, o echipa instruita iti va sta la dispozitie cu cele mai utile si indicate sfaturi. Apeleaza la rulouri transparente si protejeaza-ti terasa corespunzator.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.