Alege sa construiesti hale industriale metalice cu Dumistreli!

Hale industriale metalice realizate la cele mai inalte standarde de calitate si de siguranta si in cel mai scurt timp va sunt oferite de catre echipa profesionista a companiei Dumistreli din Suceava. Alaturi de noi va veti bucura de calitatea lucrului bine facut si de preturi competitive.

Hale industriale metalice- intotdeauna alegerea perfecta!

Daca doriti sa initiati o afacere in domeniul productiei, insa nu dispuneti de spatiul necesar, daca doriti sa depozitati anumite marfuri si produse sau daca aveti nevoie de un show-room in care sa nu investiti sume mari de bani, atunci construirea unor hale industriale metalice pare si este alegerea cea mai buna pe care o puteti face!

Avantajele construirii unor hale industriale metalice

Cateva dintre motivele esentiale pentru care constructia de hale industriale metalice este din ce in ce mai des intalnita, sunt urmatoarele: timpul de executie este unul foarte scurt, siguranta in exploatare este maxima, costurile pentru realizarea lor sunt mai mult decat avantajoase, au o durata mare de viata, sunt rezistente la conditiile de vreme nefavorabile (vant, ploi, zapada, etc.) si au un aspect estetic deosebit, sunt prietenoase cu mediul inconjurator, sunt economice, se potrivesc cerintelor oricarui tip de cladire, ofera flexibilitate (se pot dezmembra si repozitiona usor si cu pierderi minime) si posibilitatea de extindere ulterioara, etc. Preturile pe care le practicam variaza in functie de complexitatea lucrarii, insa sunt mai mult decat avantajoase.

Hale industriale metalice executate de Dumistreli

In ultimii ani, aceste tipuri de constructii s-au bucurat de o dezvoltare profunda, fapt ce denota avantajele numeroase pe care le au. Echipa de profesionisti a companiei sucevene Dumistreli realizeaza hale industriale metalice in conformitate cu normele in vigoare, punand accentul pe un consum redus de materiale si, implicit, de costuri. Dispunem de cunostintele necesare si de echipamente performante de ultima generatie, care ne ajuta sa obtinem rezultate deosebite, peste cerintele clientilor nostri. In ceea ce priveste calitatea materialelor, aceasta este de necontestat. Suntem o echipa dinamica, bine organizata, eficienta si flexibila pentru care satisfactia clientului este cea mai importanta.

Despre Dumistreli

hale industriale metaliceCompania suceveana a luat nastere in anul 2010, activand in domeniul constructiilor si al confectiilor metalice. Cu toate ca prezenta pe piata de specialitate nu este una tocmai indelungata, compania a reusit sa se remarce in randul clientilor sai, prin seriozitate, flexibilitate, eficienta, promptitudine, preturi competitive si, nu in ultimul rand, prin calitatea produselor si a serviciilor oferite, acumuland in decursul celor 4 ani de activitate, un portofoliu bogat de lucrari pe care le-a dus la bun sfarsit, respectand cele mai inalte standarde profesionale.

Misiunea noastra este de a obtine satisfactia clientilor, dezvoltand relatii de incredere prin supravegherea atenta a lucrarilor pe care le efectuam, dar nu numai. Pe langa halele industriale metalice pe care le realizam, stam la dispozitia tuturor acelor persoane care doresc construirea unor poduri, diguri metalice de protectie, pereti cortina, usi si porti, tamplarie aluminiu si PVC, balcoane pentru cladiri si multe altele.

Pentru o oferta exacta si mai multe informatii, va rugam sa luati legatura cu specialistii companiei noastre, care vor fi bucurosi sa va intampine cu solutii optime, eficiente si customizate!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.