Alege sa transporti marfa inteligent prin Inchirieri Camionete

inchirieri-autoutilitareServiciile companiei Inchirieri Camionete doresc sa ofere un ajutor substantial si important celor ce isi desfasoara activitatea in domenii precum cel industrial, de constructii, alimentar, comercial si asa mai departe. Compania mentionata garanteaza transport de marfa si colete in tara si in strainatate, transport realizat prin intermediul unor autoutilitare special echipate pentru a face fata oricarei cerinte, indiferent de exigentele fiecarui client in parte. Asadar, daca doriti sa aflati mai multe informatii despre aceste servicii, nu ezitati si consultati randurile urmatoare, unde voi detalia oferta Inchirieri Camionete.

Dupa cum va puteti da seama, firma ofera servicii pentru inchirieri de autoutilitare pentru toti cei interesati in asigurarea unor astfel de servicii. Locatia in care va aflati nu are importanta, pentru ca Inchirieri Camionete garanteaza interventii prompte, indiferent de locul in care se afla marfa dumneavoastra.

Inchirieri Camionete ofera aceste servicii intr-un mod complex si complet, punand la dispozitia clientilor sai autoutilitare cu sofer. Ce inseamna acest lucru? In pretul stabilit pentru inchirierea autoutilitarei respective este inclus si tariful soferului, sofer ce face parte din echipa firmei. Astfel, nu o sa fiti nevoit ca in urma asigurarii unui mijloc de transport adecvat sa va asigurati separat si serviciile unui sofer atestat si experimentat.

Soferii Inchirieri Camionete, bazandu-se pe propria experienta, vor alege traseul pe care se va desfasura transportul in cauza, garantand astfel livrarea la timp a marfii sau coletelor intrebuintate. In acest mod contractele dumneavoastra vor fi respectate intocmai precum ati stabilit in prealabil cu colaboratorii sau partenerii dumneavoastra de afaceri.

Marfa dumneavoastra va fi transportata in conditii speciale, conditii ce garanteaza siguranta produselor, indiferent daca este vorba despre colete casabile, fragile sau de marfa ce necesita o atentie sporita. Flota auto Inchirieri Camionete cuprinde patru autoutilitare echipate cu lift in spate, pentru a face accesul usor la incarcatura existenta. Marca autoutilitarelor este Ford Tranzit, masinile avand un gabarit de 150 de tone, fapt ce permite accesul acestora in orase (nu exista restrictii de tonaj in acest caz).

Autoutilitarele oferite spre inchiriere sunt verificate conform cu legea in vigoare, ceea ce inseamna ca pot indeplini toate conditiile necesare transportului de marfa pe teritoriul tarii noastre, cat si pentru livrari in afara granitelor. Masinile sunt prevazute cu sistem GPS ce ofera date in timp real pentru urmarirea autoutilitarelor si pentru obtinerea de informatii referitoare la starea marfii, la viteza autovehiculului, durata ramasa pana la destinatie si asa mai departe.

Tarifele practicate de compania Inchirieri Camionete sunt accesibile, preturile variind doar in functie de tipul de marfa transportat, de distanta pana la locul de ridicare al marfii si distanta pana la destinatie, sau de alte aspecte suplimentare ce vor fi stabilite de comun acord, in momentul in care se va stabili contractul de colaborare dintre cele doua parti (dumneavoastra si firma mentionata).

Daca inca nu v-am convins, atunci nu ezitati si obtineti mai multe detalii referitoare la serviciile de inchiriere autoutilitare oferite de Inchiriere Camionete, prin accesarea platformei online a firmei (inchiriericamionete.ro) sau prin utilizarea datelor de contact de mai jos!

Inchirieri Camionete, date de contact

Suna la Telefon fix: 031-8017334 Telefoane mobile: 0722- 608669 0745-281829 si 0765-316460

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.