Alege utilajele de care ai nevoie de la Murnic!

Inchirieri-macarale-telescopice-ULlCeDaca domeniul tau de activitate implica utilizarea unor echipamente speciale pentru transportul, ridicarea sau mutarea unor sarcini grele, cea mai avantajoasa modalitate de a efectua aceste operatiuni in conditii depline de siguranta, fara a-ti suprasolicita resursa umana de care dispui, este sa inchiriezi sau sa cumperi utilaje grele de la compania Murnic din Ploiesti. Aceste utilaje grele se refera la macarale telescopice, poduri rulante, platforme, autobasculante, stivuitoare, automacarale, autotractoare, buldoexcavatoare, s.a.

Toate acestea se afla in conditii ireprosabile de functionare, iar preturile si conditiile pentru inchirierea si vanzarea lor sunt mai mult decat avantajoase. Optand pentru utilajele grele disponibile in parcul auto al companiei ploiestene Murnic, activitatea voastra se va desfasura in conformitate cu normativele legislative in vigoare, conform asteptarilor voastre, timpii morti vor fi eliminati, iar productivitatea va creste facilitand operatiunile specifice care, in lipsa utilajelor noastre, s-ar fi realizat greoi si cu riscuri crescute pentru municitori si pentru persoanele prezente la locul de munca.

Utilajele grele oferite spre inchiriere/ vanzare de catre societatea noastra sunt performante, fiabile, asigura o functionare si o utilizare optime, sunt usor de manevrat, sunt confectionate din materiale si piese de calitate, sunt pregatite pentru inceperea lucrului, etc. Acestea va vor fi de  o utilitate maxima si mai mult decat atat, nu este nevoie sa le achizitionati daca aveti nevoie de ele doar pentru o anumita perioada de timp.

Compania Murnic a fost infiintata in anul 1991 din dorinta de a oferi clientilor sai, produse si servicii la standarde de calitate ridicate, precum cele de inchiriere si vanzare utilaje grele. Pe langa acestea, compania noastra este un partener de incredere si pentru antreprenorii din diverse domenii care au nevoie de spatii de depozitare, spatii de productie, show-room-uri, etc., si gasesc in halele metalice o solutie avantajoasa, asa cum este de fapt. Indiferent de dimensiunile pe care doriti sa le aiba halele metalice, echipa noastra de profesionisti este capabila sa le realizeze indeplinind cu strictete cerintele voastre, reglementarile actuale si standardele internationale.

Preturile de inchiriere ale utilajelor grele includ transportul si TVA-ul. Costurile pentru motorina sunt suportate de noi, in cazul in care sunt necesare interventii din partea echipei companiei. In caz contrar, motorina trebuie asigurata de catre beneficiar pentru efectuarea operatiilor specifice. Pentru acele utilaje care au o greutate intre 25-60 de tone si care se deplaseaza in afara orasului, se achita o taxa speciala de drumuri.

Garantia calitatii produselor si a serviciilor este data de competenta, responsabilitatea, experienta si profesionalismului personalului societatii, dar si datorita tehnologiilor de varf de care dispunem. Eforturile companiei de a fi in topul preferintelor clientilor, nu au fost in zadar, ba dimpotriva, acestea nu au intarziat sa isi arate roadele, lucru care se poate vedea in colaborarile numeroase pe care le-am legat de-a lungul timpului.

Accesand pagina de internet a companiei- murnic.weebly.com, veti gasi mai multe informatii si specificatii tehnice despre utilajele grele pe care le oferim spre inchiriere sau vanzare astfel incat sa puteti face alegerea care va avantajeaza cel mai mult. In cazul in care aveti nevoie si de alte detalii care nu sunt specificate pe site-ul nostru, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin e-mail. Raspunsul va veni prompt si va fi unul concins si clar.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.