Alegerea perfecta pentru centrale Liepsnele , acceseaza pagina web www.centrale-lemne-liepsnele.ro

1427192012_imagesDaca esti in cautarea unei alternative practice si economice pentru obtinerea unui nivel optim de incalzire pentru locuinta ta, atunci solutia perfecta o reprezinta centrale Liepsnele. Aceste centrale sunt puse la dispozitia clientilor interesati, pe site-ul www.centrale-lemne-liepsnele.ro

Aceste centrale au un consum redus de combustibil, si anume,cu o singura sarja de lemn sau brichete de rumegus, centrale Liepsnele vor arde timp de 30 de ore, iar cu carbune va arde timp de 3-5 zile. Pe langa consumul redus de combustibil, acestea sunt fiabile, functioneza pe o perioada de timp indelungat, au un design placut si compact si robust, sunt usor de instalat si de intretinut.

In functie de dimensiunile locuintei sau ale spatiului unde se doreste instalarea acestor centrale Liepsnele, se poate opta centru centrale Liepsnele cu capacitati ce variaza intre 10-40 kW. Centralele pot acoperi zone in incalzire de 20 m patrati pana la 400 m patrati.

Atunci cand te-ai hotarat sa –ti achizitionezi o centrala pe lemn, trebuie sa tii cont de alegerea cazanului. Cazanele au puteri de functionare diferite, iar alegerea acestuia este recomandata sa se faca in urma unui calcul al necesarului termic al casei. Acest calcul este realizat de obicei de catre un specialist, depinzand foarte mult de volumul camerelor, de termoizolatia casei si chiar de zona in care este aplasata locuinta. Cazanul Liepsnele va distribui caldura in toata casa, uniform, viata celor aflati in locuinta nefiind pusa in pericol.

Alege sa faci economie la factura de curent achizitionandu-ti centrale Liepsnele de pe www.centrale-lemne-liepsnele.ro !

Centrale Liepsnele sunt recomdate pentru camerele/ spatiile unde exista un sistem de incalzire, de exemplu calorifer, boiler de incalzire apa sau incalzire prin pardoseala. Indiferent de locul unde vor fi instalate aceste centrale, vor avea aceleasi rezultate. Eficacitatea acestora este de pana la 90%, avand o constructie simpla si o cerficare de calitate. Acestea sunt doar o mica parte din avantajele de care te vei bucura daca alegi sa-ti achizitionezi centrale Liepsnele din cadrul magazinului online www.centrale-lemne-liepsnele.ro

Arunca o privite pe site-ul magazinului si alegeti din gama variata de centrale Liepsenele pe cea care crezi ca iti este necesara.

Daca iti doresti o economie la factura de curent, alege sa faci economii inteligente, alegand centrale Liepsnele.

De unde poti achizitiona centrale Liepsnele?

Marca Liepsnele este una dintre cele mai recunoscute marci pe piata de specialitate. Cei care au achizitionat centrale Liepsnele s-au bucurat de avantajele pe care acestea le prezinta. De ce sa nu te bucuri si tu? Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul www.centrale-lemne-liepsnele.ro

Site-ul este detinut de catre Casaterm Prim Construct, unic reprezentant in Romania al centralelor Liepsnele. Alegand sa comanzi din cadrul magazinului online, vei beneficia de reduceri consierabile de pret pentru produsul pe care doresti sa-l comanzi si totodata vei beneficia de o garantie de 5 ani si transport gratuit.

Pentru mai multe informatii despre centrale Liepsnele, acceseaza pagina web www.centrale-lemne-liepsnele.ro sau contacteaza reprezentantii – 0769 076 287. Acestia vor raspunde cu promptitudine si seriozitate oricarei solicitari venite din partea oricarui client.

Alege sa te incalzesti in sezonul rece cu centrale Liepsnele!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.