Alegeti vopsea epoxidica din oferta Tafi Trade! Produse de top la preturi competitive!

bg-module21

Doriti sa achizitionati vopsea epoxidica pentru acoperirea suprafetelor din metal sau vopsea epoxidica pentru pardoseli? Consultati oferta Tafi Trade si veti beneficia nu numai de cele mai bune preturi, ci si de livrare pe intreg teritoriul tarii, pe langa sediul din Piatra Neamt compania avand sucursale in Bucuresti si in Cluj Napoca.

Tipuri vopsea epoxidica in oferta Tafi Trade

          Tafi Trade comercializeaza mai multe variante de vopsea epoxidica, cu destinatii diferite: acoperirea suprafetelor din metal pentru asigurarea protectiei anticorozive, respectiv protejarea unei serii variate de pardoseli, specifice mai multor spatii.

Atunci cand comandati vopsea epoxidica pentru acoperiri, veti primi doua produse care trebuie amestecate in vederea obtinerii vopselei finale cu rol de protectie impotriva procesului de coroziune. Vopseaua are in componenta rasina epoxidica, pigmenti, intaritori si aditivi, inainte de aplicarea propriu-zisa fiind recomandata o curatare perfecta a suprafetei respective.

Pe de alta parte, vopseaua destinata pardoselilor are rol de protectie, fiind aplicata in straturi cu grosimi considerabile. Acoperirea cu vopsea epoxidica de la Tafi Trade asigura suprafetelor rezistenta la intreaga gama de pH, duritate sporita si usurinta in curatare.

                    Vopsea epoxidica pentru metal – Primepo V6425

          Pentru acoperirea suprafetelor din metal, Tafi Trade recomanda folosirea de vopsea epoxidica Primepo V6425, un produs destinat utilizarii industriale, a carui performanta este dovedita prin studii de laborator si experienta practica.

          Primepo V6425 se remarca prin aderenta deosebita la suport si prin  rezistenta mare la intemperii, la medii chimice puternic agresive, la variatii de temperatura si la trafic intens. Se utilizeaza ca strat final de vopsea pentru protectia anticoroziva a pieselor metalice/metalice zincate expuse la medii cu agresivitate mica sau medie si ca strat intermediar in sistemele anticorozive de protectie epoxiuretanice sau epoxiacrilice, expuse la medii cu agresivitate mare.

Sistemul pentru metal contine, pe langa vopsea, grunduri epoxidice si email poliuretanic.

Grundurile epoxidice G6425 si G6425Zn se caracterizeaza printr-o uscare foarte rapida la aer, prezentand aderenta excelenta la suport metalic, aluminiu si suprafete galvanizate.

Emailul poliuretanic (variantele E 120 si E 1529) prezinta luciu marit, pelicula de vopsea fiind dura, dar in acelasi timp flexibila, cu rezistenta buna la factorii de mediu si rezistenta medie la solventi/petrol. De asemenea, produsele din seria 120 prezinta aderenta la suprafete metalice, precum si la suprafete zincate si de aluminiu (sendzimir).

Vopsea epoxidica pentru pardoseli – VA 6400- FLOOR

Pentru decorarea si protejarea pardoselilor si a sapelor cea mai buna alegere o reprezinta VA 6400- FLOOR, vopsea epoxidica autonivelanta pe baza de rasini sintetice, in doi componenti, aplicabila in grosimi mari de strat. Pelicula formata are o rezistenta crescuta la produse chimice, uleiuri, solventi si socuri mecanice. Aria de aplicatii este extrem de larga, acest tip de vopsea utilizandu-se pentru protectia suprafetelor de beton sau ciment din parcari, depozite, spitale, spatii din industrie chimica si din industria electronica, restaurante, service-uri auto. Pentru marirea rezistentei pardoselii se poate aplica, optional, un finisaj poliuretanic (lac incolor sau email).

De ce sa apelati la Tafi Trade atunci cand va aflati in cautare de vopsea epoxidica? Deoarece compania dispune de o echipa profesionista, ce detine cunostinte vaste in domeniul vopselelor, fiind in masura sa va ofere cele mai bune sfaturi/sugestii privind pregatirea corecta a suprafetelor inaintea acoperirii, utilizarea adecvata a produselor si alte aspecte asemanatoare, astfel incat sa obtineti rezultatele dorite in orice tip de aplicatii. Pentru informatii, detalii si comenzi, folositi cu incredere datele de contact 0730.018.877, contact(@)vopseaepoxidica.ro si un reprezentant Tafi Trade se va ocupa de solicitarea dumneavoastra!

 

 

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.