all4smoking-tuburi tigari. Fumeaza pe bani mai putini!

tuburi tigariDe cate ori nu ti-ai dorit sa te intorici inapoi in timp exact in momentul in care ti-ai aprins prima tigara? Probabil ca daca ai fi stat departe de tigara si nu te-ar fi macinat curiozitatea, astazi ti-ai fi putut cumpara o masina cu banii investiti in pachetele de tigari! Din pacate, ce a fost facut ramane facut, asa ca, obisnuieste-te cu ideea unui viciu..si ce mai viciu (costisitor, nesanatos, dar relaxant-mai ales intr-o zi stresanta). Daca totusi vrei sa faci cateva economii, n-ar strica sa dai fumatului un nou sens. Iata despre ce este vorba.

Magazinul online all4smoking.com vine in intampinarea tuturor fumatorilor (de ocazie sau inraiti) cu o gama diversificata de produse dedicata lor. Cu alte cuvinte, all4smoking este universul fumatorilor care refuza sa-si mai cumpere pachete de tigari din comert. Aici gasesti aparate pentru rulat tutun, tabachere pentru tigari, pachete pentru tigari, arome pentru tutun, scrumiere, inclusiv tuburi tigari si aparate de injectat tutun.

Tuburile de tigari sunt o inovatie, in sensul ca, prin intermediul lor poti reduce costul tigarilor si automat, numarul de tigari fumate intr-o zi. Pe scurt, platesti mai putin, fumezi mai putin, esti mai sanatos. Ei bine, pe www.all4smoking.com gasesti zeci de tuburi tigari, toate la preturi avantajoase si usor de comandat (de acasa!).

Tuburi tigari-O alternativa la tigarile rulatetuburi tigari

Grea e viata cu vicii. O stii si tu, o stim cu totii. Daca ai ramas doar la nivelul de cafea consumata zilnic, esti un norocos. Altii sunt in stare sa isi investeasca toata leafa pe cateva ¨pufaieli¨. Unde mai pui ca se preconizeaza scumpiri in lant pentru pachetele de tigari din comert. Daca vrei sa iei atitudine nu trebuie neaparat sa te lasi de fumat (stim, este aproape imposibil), ci trebuie sa iti faci singur tigarile, pas cu pas.

Tutunul si foitele nu sunt o noutate, insa tuburile de tigari sunt cu adevarat o revelatie pe piata de profil. Practic, utilizand tuburi de tigari nu mai trebuie sa rulezi, sa bati si nici sa lipesti. Altfel spus, nu-ti mai tremura mainile, nu mai pierzi din tutun si nici nu mai trebuie sa stai cate 3-4 minute de rularea propriu-zisa. Si sa recunoastem: tigarile rulate nu arata prea bine (in ciuda efortului depus).

Ce sunt tuburile de tigara?

Tuburile de tigara sunt compuse din foita si filtru, sunt gata asamblate, pregatite pentru a fi umplute cu tutunul special injectat. Marele avantaj este pretul..sau mai bine zis, economiile pe care le faci daca utilizezi tuburi tigari.

tuburi tigariall4smoking-Tuburi tigari, in gama completa

Pe all4smoking.com gasesti tot ceea ce te intereseaza in materie de tuburi tigari.

Vrei sa ramai la tigarile mentol? Nicio problema, iti oferim tuburi tigari cu aroma mentolata.Avem tuburi tigari si pentru cei care prefera clasic sau chiar pentru cei care se vor mai originali (diferite desene pe filtru).

Tuburile de tigari sunt selectate pe categorii, astfel: tuburi tigari cu filtru de 15mm, 20 mm, 25 mm, tuburi tigari multifiltru cu carbon, tuburi tigari slim si ultra slim, tuburi tigari long (100 mm cu filtru de 25mm), tuburi tigari cu arome. Indiferent de preferintele tale te asteptam cu reduceri majore la toate produsele dar si cu termeni excelenti de livrare. Asadar, viziteaza all4smoking si comanda!

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.